YK:n puolueettomuus?

YK:n puolueettomuus? Antti Lehtniemi kirjoittaa

Lukemani ja suosittelemani kirja, Hege Storhaug: ”Islam- yhdestoista vitsaus”, on joutumassa inkvisition alttarille. Kustantaja, Kiuas-kustannus ”pääsi” boikottiin H:gin kirjamessuilla ehkä osin tämän(kin) kirjan vuoksi. Jo kolmas (!) painos on nyt myynnissä, joten kiinnostusta aiheeseen riittää.

https://beta.oikeamedia.com/o1-94815

”Joulukuun kokouksessa Genevessä, YK:n rotusyrjinnän vastainen komitea syytti Norjan viranomaisia velttoudesta puuttua tiukemmin sellaisten ihmisten puheisiin ja kirjoituksiin, jotka kehtaavat ajatella sananvapauden merkitsevän myös lupaa kirjoittaa sellaista, josta muslimit voivat loukkaantua”, kirjoittaa Frontpage Mag.

Tähän on hyvä liittää US-puheenvuoro GCM-sopimuksesta:

http://mvirtanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/265646-gcm-paperi-repii-eurooppaa-myos-suomea-vaikka-kyseessa-pelkka-puuterirasia?ref=poiminnat

ja sen kommentti/ Airi Pulkkinen: (ote) Islamilaisen yhteistyön organisaatio OIC:n tavoite …on islamilaisen identiteetin säilyttäminen ja muslimien kulttuurillisen assimilaation ehkäiseminen … Isäntäyhteiskunnat on integroitava mukautumaan islamin pysyvään ja vahvistuvaan läsnäoloon … Se vaatii maahanmuuttajayhteisöille islamin erityissuojelua ja suosimista sekä sananvapausrajoituksia kantaväestölle. Lisätty leikekuvana Airi Pulkkisen kommentti.

– Mitä YK komiteoineen oikein tekee? Islamin suosiminen ja levityskö on YK:n tarkoituksena sananvapaus uhraten? Tämä poikkeaa suuresti YK:n peruskirjan hengestä. – Airi Pulkkisen kommentti kannattaa lukea kokonaan.

— — —

-A-