ESIRUKOUS

Yhdessä on hyvä rukoilla

Voit kirjoittaa kohtaan ”kommentti” esirukouspyynnön. On hyvä käyttää nimimerkkiä siinä kohdassa, missä kysytään nimeä. Lopussa kysytään vuosilukua. Kun rukouspyyntö on täällä, niin myös sivustoni lukijat voivat muistaa sinua ja asiaasi. Kiitostakin saa laittaa.

Olen muuttanut vastauskäytäntöäni siten, etten vastaa yksityisesti omalla sähköpostiosoitteellani esirukouspalstalle kirjoittaville kuin poikkeustapauksissa. En vastaa lainkaan yksityisesti siinä tapauksessa, jos sähköpostiosoitteena on ainoastaan jokin kirjain- tai numeroyhdistelmä. Myös näiden lähimmäisteni arkuuden ymmärrän todella hyvin, ja tarpeen pysyä tuntemattomana myös minulta. Kyse on yksinomaan siitä, että tahdon varjella käyttämiäni laitteita viruksilta, mainosliitteiltä ja roskapostilta. Pyrin sen sijaan muokkaamaan jokaisen viestin hienotunteisesti tänne sivustolleni. Ceta

Armon hetkiä myös youtubena.

Fil. 4:6-7: Älkää mistään murehtiko, vaan kaikessa saattakaa pyyntönne rukouksella ja anomisella kiitoksen kanssa Jumalalle tiettäväksi, ja Jumalan rauha, joka on kaikkea ymmärrystä ylempi, on varjeleva teidän sydämenne ja ajatuksenne Kristuksessa Jeesuksessa.

”Ja avuksesi huuda minua hädän päivänä, niin minä tahdon auttaa sinua, ja sinun pitää kunnioittaman minua.” (Ps.50:15)

Meillä on Jumala, joka tahtoo auttaa jokaista Hänen puoleensa kääntyvää avun tarvitsijaa. Hän ei ole neuvoton. Hän tahtoo antaa tulevaisuuden ja toivon.

_____________________________________________

247 vastausta artikkeliin ”ESIRUKOUS

 1. Hapa

  Hei! pyydän esirukousta erään nuoren naisen J:n puolesta, että hänen raskaus onnistuisi.

  Vastaa
  1. cetalena Artikkelin kirjoittaja

   Hei, kiitos tästä pyynnöstä. Muistan rukouksin, samoin useampi toinen henkilö. Siunaten Ceta

   Vastaa
  2. liisa

   Minäkin muistan asiaa. Samalla tuon vastaavan rukouspyynnön. Kyseessä on aviopari, joka on yrittänyt saada lasta jo vuosia. Murhe on suuri. Rukoillaan, että myös he saisivat toivomansa pienokaisen.

   Vastaa
 2. liisa

  Marja-Liisa tarvitsee esirukousta. apua ja tukea erääseen hyvin vaikeaan asiaan kaukana menneisyydessä. Rukoillaan että hän saisi rauhan asiasta. Jumala on armollinen.

  Vastaa
  1. cetalena Artikkelin kirjoittaja

   Muistan täällä saaressa. Katson, jos saisin postia lähtemään lähiaikoina. Täältäkin on aina joku liikkumassa mantereelle, usein myös minä. Välillä on aikoja, jolloin unohtaa pienten yhteydenottojen tärkeyden.

   Vastaa
 3. Memmu

  Pyydän apuanne koska rakas ystäväni on sairastunut aivokasvaimeen ja lääkäri antoi n.6kk. elinaikaa hänelle. Maailman kiltein ja rehellisin ihminen näin sairas.

  Vastaa
  1. cetalena Artikkelin kirjoittaja

   Muistetaan. Oikeastaan vasta rukoiltuani pystyin edes vastaamaan. Tiedän monen muistavan ystävääsi ja hänen läheisiään.

   Vastaa
   1. liisa

    Minäkin muistan häntä rukouksin, ja myös sinua, Memmu, koska hän on sinulle läheinen. Jumalalle on kaikki mahdollista. Pyydetään Hänen apuaan, voimia Häneltä, ja ystävällesi luottamusta Hänen rakkauteensa.

    Vastaa
 4. Lilja

  Kiitos Isä Jeesuksen Golgatan työstä ja armosta. Kiitos Sanasta ja sen lupauksista. Opeta meitä tyytymään Sinun tahtoosi. Kiitso myös siitä, että vaikka emme ymmärrä kaikkea, ymmärrät senkin ja saamme kulkea teillä jonka sinä olet eteemme laittanut. Opeta meitä tuntemaan armo Kristuksessa, niin että voisimme vapautua siitä ahdasmielisyydestä joka ajoittain saa otetta ja sumentaa näköalaa. Annathan meille viisautta, jotta oppimisimme tutemaan totuuden ja samalla muutkin kanssa matkaajat voisivat väläyksiä siitä saada. Opetathan meitä myös rakastamaan toinen toistamme. Jeesuksen nimessä. Aamen.

  Vastaa
 5. Lilja

  Isä, Poikasi Jeesuksen ristintyön tähden armahda minua. Viethän ristin juureen eksyneet. Otathan valheen peitteen pois, ettei Kristusta häväistys kristillisessä nimissä.

  Vastaa
 6. liisa

  Luotetaan siihen, että kaikki syntimme on annettu anteeksi Jeesuksen veren tähden. Jumala rakasti meitä ja antoi Poikansa syntiemme sovitukseksi. Se on jo tapahtunut. Hän armahtaa meitä itsensä tähden, siksi, että hän rakastaa sinua, ja minuakin.

  Herra sanoo Jes.57:15: – ”Minä asun korkeudessa ja pyhyydessä ja niitten tykönä, joilla on särjetty ja nöyrä henki, että minä virvoittaisin nöyrien hengen ja saattaisin särjettyjen sydämet eläviksi. ”

  Luotetaan tähän lupaukseen. Rukoilen, että saat kokea Jumalan läheisyyttä. Hän tuntee sinut ja näkee ikäväsi, surusi ja pelkosi. Hänelle voit kaiken kertoa ja levätä Hänen armossaan.

  Rukoilen myös apua elämääsi, ja kaikkiin asioihin, jotka aiheuttavat sinussa kertomiasi tunteita ja jotka herättävät sinut joka aamu.

  Vastaa
 7. Mansikka

  Rakas Taivaan Isä. Kiitos Jeesuksen ristin sovitustyöstä, että saan tulla luoksesi. Pyydän että saan syntini anteeksi. Pyydän apua yksinäisyyteen, joka kulkee taustalla joka hetki. Rukoilen kaikkien rakkaideni puolesta. Pyydän apua ikävään, suruun ja pelkoon, joka herättää joka aamu. Kiitos Taivaan Isä Sinun avustasi. Aamen.

  Vastaa
 8. Lilja

  Pyydän Jumalalta ristin kirkastumista eräälle hukassa olevalle nuorelle ja yhtä lailla minulle ja tämän kansan nuorille ja vanhalle. Varjelkoon Jumala nuoren pojan terveysasioissa ja kiitos että Hän kirkastaa armon aikanaan.
  Jeesuksen nimessä Aamen.

  Vastaa
  1. cetalena Artikkelin kirjoittaja

   Kiitos, tämä työ on yhteinen sarka meille monelle. Varoitamme, olemme ihmisten kanssa puhuen ja rukoillen. Lisäksi saamme olla toistemme esirukousten turvissa. Jumala itse kutsuu ja puhuu sydämille sanan kautta. Armon kirkastuminen Kristuksen työssä on se mitä pyydämme. Muistamme nuoren pojan terveysasioita.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *