ESIRUKOUS

Yhdessä on hyvä rukoilla

Voit kirjoittaa kohtaan ”kommentti” esirukouspyynnön. On hyvä käyttää nimimerkkiä siinä kohdassa, missä kysytään nimeä. Lopussa kysytään vuosilukua. Kun rukouspyyntö on täällä, niin myös sivustoni lukijat voivat muistaa sinua ja asiaasi. Kiitostakin saa laittaa.

Olen muuttanut vastauskäytäntöäni siten, etten vastaa yksityisesti omalla sähköpostiosoitteellani esirukouspalstalle kirjoittaville kuin poikkeustapauksissa. En vastaa lainkaan yksityisesti siinä tapauksessa, jos sähköpostiosoitteena on ainoastaan jokin kirjain- tai numeroyhdistelmä. Myös näiden lähimmäisteni arkuuden ymmärrän todella hyvin, ja tarpeen pysyä tuntemattomana myös minulta. Kyse on yksinomaan siitä, että tahdon varjella käyttämiäni laitteita viruksilta, mainosliitteiltä ja roskapostilta. Pyrin sen sijaan muokkaamaan jokaisen viestin hienotunteisesti tänne sivustolleni. Ceta

Lisään tähän facebookista sinne puhelinkuvina tallettamani kirjasen Armon hetkiä.

Armon hetkiä myös youtubena.

Fil. 4:6-7: Älkää mistään murehtiko, vaan kaikessa saattakaa pyyntönne rukouksella ja anomisella kiitoksen kanssa Jumalalle tiettäväksi, ja Jumalan rauha, joka on kaikkea ymmärrystä ylempi, on varjeleva teidän sydämenne ja ajatuksenne Kristuksessa Jeesuksessa.

”Ja avuksesi huuda minua hädän päivänä, niin minä tahdon auttaa sinua, ja sinun pitää kunnioittaman minua.” (Ps.50:15)

Meillä on Jumala, joka tahtoo auttaa jokaista Hänen puoleensa kääntyvää avun tarvitsijaa. Hän ei ole neuvoton. Hän tahtoo antaa tulevaisuuden ja toivon.

_____________________________________________

210 vastausta artikkeliin ”ESIRUKOUS

  1. cetalena Artikkelin kirjoittaja

   Tiina, rukoilen mielelläni puolestasi. Näin Jumala meitä kehottaa toimimaan.

   Vastaa
  1. cetalena Artikkelin kirjoittaja

   Jospa saan rukoilla, että kohdallasi toteutuu Jumalan rakkaus, hoito ja huolenpito siten kuin Jumala, Taivaallinen Isämme näkee parhaaksi. Kun näin pyydämme, ei ole mitään pelättävää.

   Vastaa
  2. liisa

   Koska haluat pyytää, että et joutuisi sairaalaan, haluan rukoilla juuri sitä. Samalla rukoilen Jumalalta apua ja turvaa sinulle, tapahtuu mitä tahansa, ja uskoa siihen, että Hänen johdatuksensa on hyvä.

   Kerrot myös lääkkeistä. Jospa uskaltaisit ottaa niitä lääkärin ohjeen mukaan, koska ne saattavat sinua auttaa. Jumala auttaa ihmistä monin eri tavoin, koska turvaamme Häneen. Luota juuri tänään Häneen. Lepää siinä uskossa, että kaikki on Hänen kädessään, koko elämäsi.

   Olet Jumalan rakkauden ja armon kohteena. Hän ei jätä sinua. Pyydän myös, että sinun ei tarvitsisi pelätä, vaan saisit vapautua luottamaan kaikessa Jumalaan itseensä. Jeesus on luvannut olla kanssamme kaikessa, minkä läpi ihmisinä joudumme kulkemaan.

   Pelko on kuitenkin inhimillistä. Jätetään myös pelkosi sinua rakastavan Jumalan käteen. Hän sanoo rakastavasti: Älä pelkää, minä olen sinun kanssasi.

   Vastaa
 1. Jenni

  Minä täällä taas 🙂 Pyydän, että rukoilisitte, että Herra parantaa minut psykoosisairaudesta. Ettei tarvitse lääkitystä aloittaa. Kiitos.

  Vastaa
  1. cetalena Artikkelin kirjoittaja

   Jenni, rukoilen puolestasi. En kuitenkaan voi asettua tavallaan hoitosuhteesi yläpuolelle. Edelleen kehottaisin sinua luottavaiseen yhteistyöhön lääkärin kanssa. Jumala voi vaikuttaa paranemista monin tavoin. Ei paranemisen tarvitse olla nopeaa tai ihmeenomaista. Ei se aina ole edes täydellistä. Silti saamme luottaa itsemme täysin hyvän Jumalan huomaan, ja rukoilla tervehtymistä. Rukoillaan myös heidän puolestaan, jotka sinua hoitavat.

   Vastaa
  1. cetalena Artikkelin kirjoittaja

   Susanna, rukoilen tilanteesi vuoksi. Myös muut lukijat ymmärtääkseni muistavat rukouksin.

   Vastaa
 2. Jenni

  Pelkään lääkkeen ottamista nyt niin kovin, että ihan vapisen. Tämä on todella rankkaa. Tarvitsisin lääkettä nukkumiseen. Toivon vain Herralta taas rukousvastausta, joka ”antaisi luvan” lääkkeen käyttöön. Kuten jo aiemmin kerroin, olen saanut rukousvastauksia ja mielestäni ne ovat olleet myönteisiä lääkkeen käytölle. Nyt pelko on kuitenkin kova eräistä asioista johtuen. Pyydän rukousta, että saisin nukuttua ilman lääkettä.

  Vastaa
  1. cetalena Artikkelin kirjoittaja

   Jenni, olen muistanut rukouksin. Se lienee kuitenkin kaikkein tärkeintä, koska en tunne tilannettasi. Myös artikkelin kirjoitus on kesken, ja liittyy tähän aiheeseen. Rukoilen, että saisit nukuttua ja levättyä.

   Vastaa
 3. Jenni

  Kiitos, Ceta, rukouksistasi! Niitä tarvitaan! Olen saanut Herralta rukousvastauksia liittyen lääkkeen käyttöön. Koen niiden olevan myönteisiä lääkkeen käytölle. Tarvitsisin kuitenkin lisää rohkaisua ja luottamusta näihin vastauksiin ja siihen, että Jumala ei koskaan hylkää minua.

  Vastaa
  1. cetalena Artikkelin kirjoittaja

   Jenni, kiitos kun kirjoitat tänne. Nyt minulle tuli mieleeni omat hylkäämisenpelkoni. Se on jotenkin käsittämätön asia sellaiselle, joka ei ole sitä kokenut. Itse olen kuvannut tunnetta hengellisten runojen kautta. Meillä on kuitenkin vahvat lupaukset Jumalan sanassa, ettei hän meitä hylkää eikä jätä. Tahtoisin myös rohkaista sinua yhteistyöhön lääkärin kanssa kaikessa mikä tulee lääkkeisiin.
   Ehkä kirjoitan vielä tästä hylkäämisen pelosta, ja siihen liittyvästä enemmän lähipäivinä. Muistan sinua rukouksin.

   Vastaa
 4. Jenni

  Voitteko rukoilla, että Herra siunaisi lääkkeeni ja uskaltaisin sitä jatkossakin käyttää? Kiitos.

  Vastaa
  1. cetalena Artikkelin kirjoittaja

   Jenni, Jumala tuntee sinut ja tilanteesi. Hän rakastaa sinua ja johdattaa eteenpäin. Olisi niin hyvä, kun voisit luottaa. Lääkärien antama apu on myös Jumalan käsissä. Muistan sinua rukouksin. Siunaten Ceta

   Vastaa
 5. Jenni

  Pyydän Herralta lisää rukousvastauksia. Tarvitsen kipeästi Pyhän Hengen lohdutusta ja rohkaisua. Kiitos rukouksista!

  Vastaa
  1. liisa

   Minua koskettaa syvästi pyyntösi.

   Jesajan kirjassa (66:13) Jumala sanoo: – ”Niinkuin äiti lohduttaa lastansa, niin minä lohdutan teitä—” Myös Paavali kirjoittaa (2. Kor:3-4 ) ”Kiitetty olkoon meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen Jumala ja Isä, laupeuden Isä ja kaiken lohdutuksen Jumala, joka lohduttaa meitä kaikessa ahdistuksessamme—”

   Jumala lohduttaa Pyhän Hengen kautta heitä, ja meitä, jotka turvautuvat, ja turvaudumme, Häneen kuin lapsi vanhempaansa. Saamme painautua rakastavan Isän syliin koko itsellämme, ja kaikkien asioittemme kanssa. Rukoilemme sinulle tätä luottamusta, myös kertomiesi lääkkeiden suhteen. Rukoillaan, että tunnet olevasi aivan turvassa.

   Jeesus on Hyvä Paimen, joka ei jätä lampaitaan yksin ahdistumaan, vaan hoitaa niitä hellästi. Häneen voimme luottaa.

   Vastaa
  1. cetalena Artikkelin kirjoittaja

   Leila, muistan rukouksin, tai oikeastaan tein niin jo ennen kuin vastasin. Myöhemmin katson vielä esirukouspyyntöjä ja rukoilen täällä itsekseni kuten moni muukin sivustoni lukija tekee.

   Vastaa
  2. liisa

   Muistan, Leila , sinua rukouksin. Ymmärrän ongelmasi. Ei ole helppoa sinulla. Pyydän sinulle Jumalan antamaa rauhaa ja lepoa Jeesuksessa. Hän sanoi: – ”Tulkaa minun tyköni, kaikki työtätekeväiset ja raskautetut, niin minä annan teille levon.” (Matt.11:28)

   Ymmärrän tämä koskevan myös terveysongelmia, jotka raskauttavat elämäämme.

   Vastaa
 6. luota Jeesukseen

  Pyydän rukousta lapsenlapselleni, joka huumeiden vaikutuksen alaisena putosi viidennen kerroksen parvekkeelta alas ja nyt odottaa leikkausta selkärangan murtumisen korjaamiseksi.
  Pyydän rukousta jotta hän pääsisi eroon kaikista huumaavista aineista.

  Nimimerkki luota Jeesukseen

  Vastaa
  1. cetalena Artikkelin kirjoittaja

   Kiitos. kun lähetit tämän vakavan rukouspyynnön. Siirsin nimen paikalle tuon nimimerkkisi. On aivan selvää, että minä ja monet ystävät rukoilemme lapsenlapsesi puolesta. Muistetaan myös teitä läheisiä, ihan jokaista. Isä, pidä niin rakkaasti huoli tästä nuoresta, ja anna apusi häntä hoitaville ammatti-ihmisille.

   Vastaa
 7. Jenni

  Pyydän, että Herra auttaisi minua lääkeasiassa. Lääkkeen käyttäminen on minulle vaikeaa, koska aloittaessani lääkitystä minuun meni paha henki. Pyydän Kristuksen armoa elämääni.

  Vastaa
  1. cetalena Artikkelin kirjoittaja

   Jenni, muistan rukouksin. Kristityssä asuu Kristuksen Henki. Kristityllä on monenlaisia vaikeuksia ja sairauksia kuten kaikilla muillakin. Käytetään lääkärin määräämiä lääkkeitä. Se on varmasti paras ratkaisu aina. Huonot tunteet ja jopa erilaiset jyrkätkin mielentilan vaihtelut on eri asia kuin pahan hengen meneminen kristittyyn. Varmaan nyt on hyvä ottaa aikaa ja rauhaa kaikkeen toipumiseen. Ehkä olisi hyvä käydä vain hyvin levollisen tuntuisissa hengellisissä tilaisuuksissa, ehtoollisella ym. En suosittele nyt karismaattisia yhteyksiä, lähinnä sen vuoksi, ettet joutuisi levottoman rukouksen piiriin. Luota siihen, että Kristus on asettunut sinuun Henkensä kautta, koska tahdot olla hänen omansa, ja luottaa ristillä tapahtuneeseen sovitukseen ja voittoon pahan voimista.

   Vastaa
 8. liisa

  Marja-Liisa pyytää esirukouksia silmiensä takia. Hänellä on ollut monta silmätulehdusta vajaan vuoden sisällä. Äskettäin juuri oli kaksi lääketippakuuria peräkkäin. Silmänpaine on myös hiukan noussut. Rukoillaan, että tulehdusten syy selviäisi, ja silmät paranisivat.

  Vastaa
  1. cetalena Artikkelin kirjoittaja

   Kiitos, liisa! Muistetaan Marja-Liisaa, joka on itsekin uskollinen esirukoilija.

   Vastaa
  2. ien

   rukous,että ylähampaistossani ien vihlonta parantuisi lääkärin tekemän lakkauksen jälkeen.Ettei olisi juurihoidon tarvetta.Olen käynyt useamman kerran nyt lääkärissä.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *