ESIRUKOUS

Yhdessä on hyvä rukoilla

Voit kirjoittaa kohtaan ”kommentti” esirukouspyynnön. On hyvä käyttää nimimerkkiä siinä kohdassa, missä kysytään nimeä. Lopussa kysytään vuosilukua. Kun rukouspyyntö on täällä, niin myös sivustoni lukijat voivat muistaa sinua ja asiaasi. Kiitostakin saa laittaa.

Olen muuttanut vastauskäytäntöäni siten, etten vastaa yksityisesti omalla sähköpostiosoitteellani esirukouspalstalle kirjoittaville kuin poikkeustapauksissa. En vastaa lainkaan yksityisesti siinä tapauksessa, jos sähköpostiosoitteena on ainoastaan jokin kirjain- tai numeroyhdistelmä. Myös näiden lähimmäisteni arkuuden ymmärrän todella hyvin, ja tarpeen pysyä tuntemattomana myös minulta. Kyse on yksinomaan siitä, että tahdon varjella käyttämiäni laitteita viruksilta, mainosliitteiltä ja roskapostilta. Pyrin sen sijaan muokkaamaan jokaisen viestin hienotunteisesti tänne sivustolleni. Ceta

Lisään tähän facebookista sinne puhelinkuvina tallettamani kirjasen Armon hetkiä.

Armon hetkiä myös youtubena.

Fil. 4:6-7: Älkää mistään murehtiko, vaan kaikessa saattakaa pyyntönne rukouksella ja anomisella kiitoksen kanssa Jumalalle tiettäväksi, ja Jumalan rauha, joka on kaikkea ymmärrystä ylempi, on varjeleva teidän sydämenne ja ajatuksenne Kristuksessa Jeesuksessa.

”Ja avuksesi huuda minua hädän päivänä, niin minä tahdon auttaa sinua, ja sinun pitää kunnioittaman minua.” (Ps.50:15)

Meillä on Jumala, joka tahtoo auttaa jokaista Hänen puoleensa kääntyvää avun tarvitsijaa. Hän ei ole neuvoton. Hän tahtoo antaa tulevaisuuden ja toivon.

_____________________________________________

204 vastausta artikkeliin ”ESIRUKOUS

 1. Minä

  Jumala tietää asiani ja kaikki rukousaiheeni. Muistakaa minua että Jeesus kääntyisi armossaan puoleeni ja tekisi tilanteelleni jotakin.

  Vastaa
  1. cetalena Artikkelin kirjoittaja

   Hei! Muistetaan rukouksin. Juuri näin, emme tarvitse pitkiä selostuksia. Jumala tuntee asiamme.

   Vastaa
  2. liisa

   Hei nimimerkki Minä! Tuli mieleeni laittaa sinulle rohkaisuksi Psalmin 57 ensimmäiset jakeet. Luin ne tänään, ja itsekin sain niitä lohtua, koska tämä on myös lupaus. Jumala todella tietää asiamme ja vastaa ajallaan. Hän on jo kääntynyt puoleemme, ja luvannut auttaa.

   Ps.57:
   2 Jumala, ole minulle armollinen, ole minulle armollinen; sillä sinuun minun sieluni turvaa. Minä turvaan sinun siipiesi suojaan, kunnes onnettomuudet ovat ohitse.
   3. Minä huudan Jumalaa, Korkeinta, avukseni, Jumalaa, joka vie minun asiani päätökseen.

   Siunauksin Liisa

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *