ESIRUKOUS (arkistoitu)

Sivu on arkistoitu – tästä uudelle sivulle

Yhdessä on hyvä rukoilla

Voit kirjoittaa kohtaan ”kommentti” esirukouspyynnön. On hyvä käyttää nimimerkkiä siinä kohdassa, missä kysytään nimeä. Lopussa kysytään vuosilukua. Kun rukouspyyntö on täällä, niin myös sivustoni lukijat voivat muistaa sinua ja asiaasi. Kiitostakin saa laittaa.

Olen muuttanut vastauskäytäntöäni siten, etten vastaa yksityisesti omalla sähköpostiosoitteellani esirukouspalstalle kirjoittaville kuin poikkeustapauksissa. En vastaa lainkaan yksityisesti siinä tapauksessa, jos sähköpostiosoitteena on ainoastaan jokin kirjain- tai numeroyhdistelmä. Myös näiden lähimmäisteni arkuuden ymmärrän todella hyvin, ja tarpeen pysyä tuntemattomana myös minulta. Kyse on yksinomaan siitä, että tahdon varjella käyttämiäni laitteita viruksilta, mainosliitteiltä ja roskapostilta. Pyrin sen sijaan muokkaamaan jokaisen viestin hienotunteisesti tänne sivustolleni. Ceta

Armon hetkiä myös youtubena.

Fil. 4:6-7: Älkää mistään murehtiko, vaan kaikessa saattakaa pyyntönne rukouksella ja anomisella kiitoksen kanssa Jumalalle tiettäväksi, ja Jumalan rauha, joka on kaikkea ymmärrystä ylempi, on varjeleva teidän sydämenne ja ajatuksenne Kristuksessa Jeesuksessa.

”Ja avuksesi huuda minua hädän päivänä, niin minä tahdon auttaa sinua, ja sinun pitää kunnioittaman minua.” (Ps.50:15)

Meillä on Jumala, joka tahtoo auttaa jokaista Hänen puoleensa kääntyvää avun tarvitsijaa. Hän ei ole neuvoton. Hän tahtoo antaa tulevaisuuden ja toivon.

_____________________________________________

250 vastausta artikkeliin ”ESIRUKOUS (arkistoitu)

 1. Sylvi Hänninen

  Esirukous Mikkelin sairaalan puolesta. Uuden Sote-lain myötä pienempien alueiden sairaalat ovat maaliskuuhun asti epätietoisuudessa, millainen status sairaalalla tulee olemaan jatkossa. Lääkärit eivät tiedä, mitä on tulossa. Rukoilemme, että Herra antaisi tänne Mikkeliin jäädä entiset toiminnot ja antaisi levon lääkäreille luottaa virkojensa ja toimiensa pysyvyyteen tällä paikkakunnalla. Olenkin saanut nauttia tosi pätevien lääkäreiden työstä tällä kotipaikkakunnallani.

  Kiitos Herra tiedosta ja rauhasta, jonka annat mulle ja muille, joita asia koskee.

  1. cetalena Artikkelin kirjoittaja

   Hei! Muistetaan rukouksin. Meillä onkin paljon rukousaiheita nykyisin. Tuntuu, että niin moni päätös koskettaa ihmisen arkea. Muistetaan myös päättäjiä.

 2. Jari

  Hei. Jouduin vakavan rikoksen kohteeksi ja pyydän rukousapua, että tilanteeni kyettäisiin palauttamaan ennalleen. Kiitos paljon teille jotka muistatte.

  1. cetalena Artikkelin kirjoittaja

   Muistetaan yhdessä Jaria. Ikävä, että olet joutunut kokemaan tämän kaltaista pahaa.

 3. PH

  Rukouspyyntö, että Jeesus johdattaisi ja auttaisi elämässä sekä pelastaisi minut, vaimoni sekä äitini uskoon ja apua ongelmiin ja vaikeuksiin, raskaaseen sekä kaikkiin muihin ongelmiin, jotka kaikki hän kyllä tietää mm työ ja talous. Apua appisuvun puolelta tuleviin paineisiin ja vaikeuksiin. Asumme eräällä pienellä paikkakunnalla. mahdollisuutta meille vaihtaa paikkakuntaa ja aloittaa alusta. Kiitos Jeesukselle, hän kyllä kuulee ja tahtoo auttaa sekä hän myös pystyy kaikkeen.

  1. cetalena Artikkelin kirjoittaja

   Kiitos. Muistan rukouksin. Minusta tuntuu siltä, että ensin hiljennyn, ja sitten vasta vastaan.

  2. liisa

   Minä myös haluan muistaa sinua rukouksin. Jumala vastaa rukouksiin. Hän on luvannut auttaa, ja Hän on armollinen. Pyydetään Hänen apuaan juuri näissä asioissa, mitä pyydät. Hän on kanssamme kaikessa elämäämme liittyvässä, myös vaikeuksien ja ongelmien keskellä.

  3. cetalena Artikkelin kirjoittaja

   Olen muistanut rukouksin. Tämä, ja myös muulla tavoin tulleet rukouspyynnöt, vaikuttavat myös pieniin puheisiini eri tilanteissa. Kaikki olemme yhteydessä toisiimme, ja myös antamassa toisillemme. Hyvä Jumala on kuitenkin viime kädessä kaikkien lahjojen takana. Pyydetään yhdessä teille apua vaikeaan tilanteeseenne.

 4. poistin nimen -kiitos sinulle

  Minulla on poliisikuulustelu nyt tulevan viikon perjantaina. Kyse on vanhoista 1-2 vuotta vanhoista kommenteistani erääseen ihmiseen liittyen. Olen yrittänyt myös sovittelua, mutta vastapuoli ei halua sovitella. Itse olen antanut hänelle anteeksi ja koettanut myös pyytää anteeksi. Rukoillaan, että vastapuoli leppyisi ja antaisi anteeksi ja että asiaa voisi käsitellä sovittelutoimistossa. Rukoillaan myös, että asia kääntyisi hyväksi ja että minä ja vastapuoli emme olisi enää vihollisia, vaan asia kääntyisi niin, että meistä tulisikin ystävät. Minun puoleltani asia ja välit on kunnossa, en kanna kaunaa enää enkä kommentoisi hänestä enää sellaisia kuin silloin 1-2 vuotta sitten. Rukoillaan Jumalan apua ja muutosta tilanteeseen.

  1. cetalena Artikkelin kirjoittaja

   Kiitos esirukousaiheesta. Koko sydämestäni yhdyn tähän rukouspyyntöösi. Olisi hyvä päästä lepäämään tässä asiassa. Olkoon Jumalan rauha kanssasi. Siunaten Ceta

Kommentointi on suljettu.