Mitä mietin?

Seuratkaa edelleen pääsääntöisesti sivua ”Ajankohtaisia ajatuksiani”.

29.5.2017

Laitoin puhelimellani kirjoitukseni ”Varoitus ja rohkaisu Raamatussa”. Se oli Armo riittää -lehdessä v. 2009. Edellisenä vuonna olin kirjoittanut nettikirjani ”Sovituksen syrjäytymisestä sivuraiteelle”. Nettikirjan tekoon minulta meni 8 kuukautta, ja luin sinä aikana kymmeniä kirjoja ainakin jollakin tasolla. Oikaisin joitakin muuttuneita asioita muutama vuosi sitten, ja huomasin, etteivät hyperlinkit asettuneet enää aivan kohdilleen. Samoin nyt lehdestä ottamani oma kirjoitus kaipaisi muotoilua.

Tärkeintä on itse asia. Koen olevani aivan samalla paikalla kuin 20 vuotta sitten syventyessäni tähän aihepiiriin ensimmäisiä kertoja perusteellisemmin. Minun on ollut ehkä myös vaikea osallistua yleiseen keskusteluun, ja helpompi arvioida tekstejä tai kokonaisia kirjoja kuin videopuheita tai osallistua tilaisuuksiin. Olin ajatellut, että tämä alue olisi jäänyt osaltani kokonaan taustalle, mutta en tiedä miten asia on. Näen niin eri tavoin alueen kuin useimmat arvioijat, tai käytän sanoja toisin.

Juuri nyt kesäkuun 2017 alussa on ollut paljon kirjoituksia liittyen äärikarismaattisiin tilaisuuksiin. Tässä on arviota, mitä tahdon pitää esillä omien arviointieni rinnalla: Valikkoon Arviointia muilta