Vieraskirjani

Vierailijani, tervetuloa!

7sireeni-kiitos

Voit jättää viestin vieraskirjaani. Mielelläni tapaan täällä tuttujani ja vähän vieraampiakin. Nykyisin en toimi aivan reaaliajassa kuitenkaan. Kaipaan aivan välipäiviä ja muuta elämää. Eli muutamankaan päivän odotus ei tarkoita, että olisin hylännyt viestisi. Kommenttiin kysytään kuluvaa vuotta. Nimimerkkiä saat käyttää, mutta minulle tulee näkyviin sähköpostisi. Linkkejä en julkaise. Vanhan vieraskirjan säilytän itselläni, mutta poistin sen näkyvistä. Siinä oli satoja viestejä. Ceta

Kiitos viestistäsi

   Paluu sivulle yleinen eli julkaistaviin artikkeleihin

18 vastausta artikkeliin ”Vieraskirjani

 1. liisa

  Kiitos tekstistä n:o 14, eli filippiläiskirjeen toisesta luvusta. Päällimmäiseksi asiaksi nousee nöyryys ja kuuliaisuus. Olemme Jeesuksen seuraajia tässäkin mielessä. Miten vähän tätä korostetaan tänä aikana.

  Myös ihmeellistä on se, että Jumala vaikuttaa meissä sekä tahtomisen että tekemisen. Saamme kulkea Hänen johdatuksessaan, turvassa ja kiitollisina, armon alla.

 2. liisa

  Ihana ennustus Jeesuksesta Jesajan kirjassa, kiitos! Siinäkin taas toistuu sana ”valkeus”. Hän on Valkeutemme.

 3. cetalena Artikkelin kirjoittaja

  Kiitos! Kaipasinkin tätä vahvistusta sinulta. Olisinkohan lisännyt nuo viimeiset jakeet tänään aamuyöllä. Tällä hetkellä luulen tietäväni seuraavat jakeet. Tästä on tullut lähes jännittävää.

 4. liisa

  Olinkin laittanut melkein samat sanat jo vieraskirjaasi 🙂 Mutta tänään olen edelleen samaa mieltä, ja juuri tänään. Joten tulipa vielä korostettua asian tärkeys.

 5. liisa

  Todella hyvä ajatus, laittaa lukemiasi raamatunkohtia esille. On hyvä lukea ne, ja myös jäädä, kuten sinä , niitä miettimään ja myös rukoilemaan. Jumalan Sana itsessään ruokkii meitä ja vahvistaa uskoamme.

  Luin tänään viimeisen tekstisi, en tiedä, milloin olet sen laittanut, mutta minulle jakeet olivat nyt tärkeät. Aiheena sinulla ”valkeus”. Sitä Raamatussa olevaa sanaa – totuutta – ei koskaan pidä unohtaa, Jeesus on maailman Valkeus.

 6. cetalena Artikkelin kirjoittaja

  Kiitos, Liisa! Täällä taas olen sanan äärellä. On hyvä olla.

 7. liisa

  Hyvä ajatus laittaa lukemiasi raamatunkohtia esille. Niistä voi joku löytää ravintoa itselle, kuin päivän Sanan. Todella hyvät jakeet olet löytänyt tähän mennessä. Niihin on hyvä pysähtyä ajatuksineen ja rukouksineen. Koivuniemein raamattuhaku on myös minun mielestäni hyvä ja helppokäyttöinen.

 8. liisa

  Kiitos, kaunis pikku runo. Kirjoitat viimeisestä elämänvaiheesta. Olet vielä nuori minuun verrattuna. Sinulla voi olla vieläkin erilaisia elämänvaiheita. Ikääntyneenäkin voimme tehdä monenlaista, ottaen vaan huomioon ikääntymisen tuomat rajoitteet. Ja siihen on vaan suostuttava.

  Ymmärrän toki, mitä tarkoitat. Eräällä tavalla ollaan viimeisessä elämänvaiheessa, siis koko ajan tulee ikää lisää. Eikä yhtään tiedä, mitä ehtii, ja mitä jaksaa.

  Vesikin etsii uomaansa erilaisissa maisemissa, välillä se virtaa hitaammin. Niin koen. Jumala antaa meille tehtäviään sen mukaan, mihin meillä on voimia. Ja Hän itse antaa voimaansa. Voimme vielä uudistua kuin kotka. Hän lupaa yhä vaan voimattomalle voimaa.

  Pääasia on, että emme vaadi itseltämme enempää, mitä todella jaksamme. Luotetaan Häneen. Päivästä päivään saadaan rauhassa elää tehden pieniä tehtäviämme. Jumalan maailmassa pieni on monesti suurta, ja suuri pientä. Hänen siunauksensa on pääasia.

  Sitä paitsi, ison työn kyllä olet tehnyt tuon kirjan kanssa 🙂

 9. cetalena Artikkelin kirjoittaja

  Hei! Laitoin tekstin leikekuvana. Tuo vasemmanpuoleinen kuva on uusia, viime syksyltä. Kiva, kun olet siellä jossain, ystäväni. Ceta

 10. liisa

  Lisäys edelliseen: – Kuva on ihana! Se vasemmanpuoleinen, aivan uskomattoman kaunis!

 11. liisa

  Mukava oli lukea kuulumisiasi, oletkin ollut työn touhussa taas ahkerana.

  Ikävää, että olet kaatuillut. Hiekoittavat aika huonosti nykyisin. Ole varovainen! Ja toivottavasti vaivasi paranevat pian.

  Myös kirja näyttää kauniilta. Valitettavasti en saanut jälkimmäistä kuvaa suurennettua niin, että olisin saanut selvää tekstistä oikealla puolella. Voisitko laittaa sen esille?

  Marja-Liisa iloitsee yhä uudelleen postista, jonka lähetit hänelle ennen joulua 🙂

  Siunauksin. L.

 12. cetalena Artikkelin kirjoittaja

  Kiitos, kivalta tuntuu kysymyksesi. Laitoin uuden vimpaimen ”Kuulumisiani”. Oli teknisiä ongelmia sivun ”Ajankohtaisia ajatuksia” kanssa. Hyvää kuuluu!

 13. liisa

  Kiitos joulukirjoituksestasi! Vanha kortti ja vanha kirjoitus – mutta edelleen puhuttelevat ja kuitenkin uudet! Sanoma ei muutu, vaikka aika kuluu. Se on joka päivä uusi, joka päivä on uusi armo, ja uudet voimat jokaiselle päivälle erikseen.

 14. liisa

  Kiitos kortista, se ihana kuva! Laitan joulutervehdykseni nyt tänne runoni muodossa. Ei tarvitse julkaista, mutta jos haluat, sen saa julkaista.

  SAMA SANOMA

  Jouluyönä
  valo leikkaa pimeän,
  elämä kuoleman,

  hetkeksi verho avautuu
  arkisen nykyhetken taakse.

  Sama riemullinen,
  yllättävä sanoma
  herättää paimenet iloon
  yöllisellä nummella,

  ja tämän päivän
  vaivassa vaeltavan ihmisen.

  Kaikki saa merkityksensä
  Joulun tähdeksi
  kirkastuvassa ristissä,

  lupaus on täyttynyt.

  Jumalan rakkauden
  ajatukset virtaavat
  rauhaksi
  armosta riemuitsevaan sydämeen.

  ”Teille on tänä päivänä syntynyt Vapahtaja!”

  ”Kunnia Jumalalle korkeuksissa!”

  Liisa

 15. cetalena Artikkelin kirjoittaja

  Kiitos, kun kyselet kuulumisistani. Kaikki on ihan hyvin. Ei ole ollut kirjoittamisen aika nyt. Hyvää adventin aikaa sinullekin! Ceta

 16. liisa

  Hyvää Itsenäisyyspäivää, ja myös siunattua Adventin aikaa! Olen kurkannut sivuillesi suht usein, ja miettinyt, missä olet. Ainakin jossain vaiheessa sanoit olevasi matkalla. Kerrohan vähän, mitä sinulle kuuluu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *