VIERASKIRJA

Vierailijani, tervetuloa!

7sireeni-kiitos

Voit jättää viestin vieraskirjaani myös uudistuneilla kotisivuillani. Mielelläni tapaan täällä tuttujani ja vähän vieraampiakin. Nykyisin en toimi aivan reaaliajassa kuitenkaan. Kaipaan aivan välipäiviä ja muuta elämää. Eli muutamankaan päivän odotus ei tarkoita, että olisin hylännyt viestisi. Kommenttiin kysytään kuluvaa vuotta. Nimimerkkiä saat käyttää, mutta minulle tulee näkyviin sähköpostisi. Ceta

Kiitos viestistäsi

   Paluu sivulle yleinen eli julkaistaviin artikkeleihin

372 vastausta artikkeliin ”VIERASKIRJA

 1. liisa

  Olen odotellut – ja ehkä joku muukin – seuraavaa osaa Tiililän kirjan arvioinnista. On tärkeä asia.

  Vastaa
  1. cetalena Artikkelin kirjoittaja

   On ollut mielessä kyllä. Ja tosi kiva, kun ainakin yksi henkilö odottaa jatkoa 🙂

   Vastaa
 2. liisa

  Tiililän kirjan arviointi kuulostaa kiinnostavalta. Pääasia ei saisi jäädä sivuasiaksi, kuten se nykyisin usein jää. Siitä on puhuttava.

  Toivottavasti kirjoitat sen todella, ettei jää vaan aikomukseksi.

  Vastaa
 3. liisa

  Hei Ceta! Oletteko jo saaressa? On ollutkin hyviä ilmoja. Ei ole näkynyt mitään uutta (en ole ainakaan huomannut) sivullasi, joten niin arvelen. tai sitten olet jossain matkalla. Laitahan pieni elonmerkki:)

  Kerron vielä, että pieni kirjasi ”Armon hetkiä” on lähdössä kirjekuoressa vanhalle ystävälle, joka täyttää 80 vuotta. Ilahduttakoon tämä sinua. Se kirjanen on ollut monelle rohkaisuksi ja vahvstukseksi. Minulla oli niitä varastossa vielä kaksi kappaletta, toisen jätän itselleni. On kaunis ja puhutteleva.

  Vastaa
  1. cetalena Artikkelin kirjoittaja

   Hei! Kuinka sattuikaan, että tein tuota ”Armon hetkiä” Ifolorissa. Löysin kuva-albumin irtomuististani etsiessäni kuvia muuhun tarkoitukseen. Tekstit olin kirjoittanut suoraan kirja-ohjelmaan, eli ne jouduin kirjoittamaan uudestaan. Kuvat, tekstit ja koko säilyivät ennallaan. Kannet vaihtuivat kierrekiinnitykseen. Tyhjät tilat täytin pienellä esipuheella, muutamalla ajatuksella rukouksesta, ja loppuun lisäsin ”Isä meidän -rukouksen. Kahta lausetta taisin muuttaa ja paria kuvaa trimmata. Kiitos rohkaisustasi. Nyt kirjaa taas on. Sen olen kuullut olevan joskus aamukahvipöydälläkin. Nyt kirjanen pysyy auki mistä kohtaa tahansa.

   Mökkikausi alkoi viime torstaina päiväreissulla. Seuraavan kerran olemme jo yötä. Ehdin varmaan hyvin kirjoittaa tänne ollessani mökillä. Se on vastapainoa ulkotöille. Kun olin keskittynyt noihin omiin kirjoihin ja etenkin tuon runokirjani viimeistelyyn, en pystynyt miettimään muuta kirjoitattavaa. Ajatuksissani oli vaan: ”Sopiiko tuo kuva tuohon runoon? Vaihdanko vielä kerran tuon aukeaman taustan?” Tarjoan ”Pieniä siemeniä erämaasta” Kirjapajalle ja Aurinkokustantamolle. En odota mitään, mutta koin, että näin oli hyvä tehdä. Ceta

   Vastaa
 4. liisa

  Onnea vaan valmistuneelle runokirjalle! Nopeasti saitkin sen valmiiksi, olet tehnyt todella pitkiä päiviä.

  Siunausta sille, ja löytäköön se ne ihmiset, jotka saavat siitä iloa ja lohdutusta.

  Vastaa
  1. cetalena Artikkelin kirjoittaja

   Kiitos, Liisa!
   Saan ehkä jo tänään e-kirjan, ja ensi viikolla paperikirjan. Minulla on tunne siitä, että olen tehnyt sen ikään kuin itselleni. Kuvat ja muokkaukset runoihin liitettyinä eivät ehkä puhuttele välttämättä muita. Kuvavalinnat ja muokattu kokonaisuus on kyllä myös muistoa omilta matkoiltani. On Lappia, Fuerteventuraa, on Suomenlahden saaristoa ja on Lohjanjärveä. Itselleni kirjan läheisyys saattaa tulla juuri tätä kautta. Uskon, että tällä kirjalla voi olla merkitystä myös jälkipolville, ja jokuselle ystävälle. Esipuhetta ei kirjassa ole, mutta sen voin korvata kirjoittamalla jotain korttiin.

   Kuvissa on mukana melko keskinkertaisia kuvia, jopa vanhoista paperikuvista trimmattuja. Tämä kirja oli jostain syystä tärkeä tehdä, prosessi, enkä tiedä jaksanko sille enää tässä vaiheessa mitään tehdä. Jotenkin aion tätä juhlia kuitenkin. Olen onnellinen, kun pystyin keskittymään tähän tekemiseen.

   Vastaa
 5. liisa

  Hei, miten sujuu runokirjan kanssa? Toivottelen intoa ja voimia, ja viisautta, ynnä muuta, mitä siihen tarvitset – myös sopivasti lepoa, ja sopivasti aktiivisuutta!

  Vastaa
  1. cetalena Artikkelin kirjoittaja

   Kiitos! Hyvä toivotus. Olen välillä liian uppoutunut tekemiseen. Melkoisen ihana projekti. Ceta

   Vastaa
 6. cetalena Artikkelin kirjoittaja

  Oma kommenttini. Puheluonnokset ”tipahtivat” vaan alemmaksi, eivät hävinneet. Siellä oikealla ”sanan äärellä” -kohdassa ovat.

  Vastaa
 7. cetalena Artikkelin kirjoittaja

  Hei! Vastaan ja laitan kommenttisi esille. En pääse oikein kirjoittelemaan puhelimellani kotisivuilleni. On jotain yhteensopimattomuutta tai ongelmaa tallennusversioissa tms.

  Laitoin Marjalle viimeksi valokuviksi teettämiäni raamatunjaekortteja. Kiva saada rohkaisua uudelle tekemiselleni. Olen tehnyt facebookiin jaekortteja sekä tulostanut jotain paperikorteiksi. Yllätyin itsekin, miten kivoja nämä kortit olivat valokuvina, ja miten helposti saatoin tilata niitä puhelimeeni lataamallani ohjelmalla 🙂

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *