VIERASKIRJA

Vierailijani, tervetuloa!

7sireeni-kiitos

Voit jättää viestin vieraskirjaani myös uudistuneilla kotisivuillani. Mielelläni tapaan täällä tuttujani ja vähän vieraampiakin. Nykyisin en toimi aivan reaaliajassa kuitenkaan. Kaipaan aivan välipäiviä ja muuta elämää. Eli muutamankaan päivän odotus ei tarkoita, että olisin hylännyt viestisi. Kommenttiin kysytään kuluvaa vuotta. Nimimerkkiä saat käyttää, mutta minulle tulee näkyviin sähköpostisi. Ceta

Kiitos viestistäsi

   Paluu sivulle yleinen eli julkaistaviin artikkeleihin

377 vastausta artikkeliin ”VIERASKIRJA

 1. Liisa

  Kirjoitit tänään: Vaikka Raamattu puhuu selkeästi “ilmavallan hallitsijasta” ja Jumalan armorikkaasta hallinnasta, emme pysty ymmärtämään oikein näitä rajaviivoja vajavaisina ihmisinä.

  Siinä olet oikeassa, että emme kaikkea ymmärrä, mutta Paavali sanoo kuitenkin: ”–hänen (vihollisen) juonensa eivät ole meille tuntemattomat”. ?

  Vastaa
 2. Liisa

  Laitoitkohan kauniin kirkasvärisen kukan tekstin yhteyteen siksi, että Jumalan lupaukset ovat kuin kukat, jotka ovat ensin nupulla, ja sitten avautuvat meille? Uskon ja toivon kautta elämme todeksi tuon ”parhaaksi”, eli jopa tiedämme sen. Mielialan vaihtelutkin ovat sitä.

  Kun mieli on hiukan maassa, juuri silloin on hyvä vain olla siinä tiedossa, että elämämme on kätkettynä Kristuksen kanssa Jumalassa. Hän pitää kiinni meistä, Hän ei jätä. Ja Hän tietää kaiken. Meidän ei tarvitse tietää, eikä selvittää, mitä tai miten Henki rukoilee. Hän rukoilee sanomattomin huokauksin. Ei sanoja, vain huokaus puolestamme. Kaikki tulee Häneltä, Jumalalta, Kristuksen työn tähden. Levätään siinä, meillä ei tarvitse olla mitään. Ei tarvitse onnistua, ei jaksaa. Kaikki ajallaan.

  Vastaa
 3. Liisa

  Joskus ”olot” liittyvät myös syyllisyyteen, turhaan tai todelliseen, näin ajattelen. Eli rampuuden ja erilaisten tunteiden aiheuttaman outouden lisäksi olemme edelleen syntisiä. Taistelu lihan ja Hengen välillä myös todella tuntuu.

  Voin kuvitella tuon leinikin jo nyt. Varren mutkasta ja kukan vaurioitumisesta huolimatta se on kuitenkin avannut juuri sen kirkkaankeltaisen kukkansa aurinkoa kohti. Ihanaa! Ehkä pian näen oikeastikin tuon kuvan:)

  Vastaa
  1. cetalena Artikkelin kirjoittaja

   Hei! Kyllä se ”rampa” leinikki johonkin tulee näkyviin. Nyt laitoin loistokukan esille ”blogiini”. En vain oikein muista, miksi laitoin kauniin kukan tuon raamatunlauseen yhteyteen, enkä jotain ihan vaatimatonta. Kai halusin siihen jotain mielialalle vastakkaista. Ceta

 4. cetalena

  Usein on vaikea ilmaista mitenkään näitä tunteita. Valokuvasin eilen mutkavartisen ja kukastaankin aavistuksen vaurioituneen leinikin. Sen yksin otin terävänä esiin nurmen kukkakirjavuudesta. Taustaan sain myös pioonien hempeitä sävyjä. Tässä on jotain sitä sisäistä outoutta ja rampuutta ajan keskellä. Lopullinen apu tähän tulee sitten joskus. Minulta puuttuu vielä teksti kuvaan. Alku voi olla: ’Minä olen teidän kanssanne…’Ceta

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *