Ceta Lehtniemi


Esittelyvideoni  Kesto pari minuuttia. Esittelen harrastuksiani ja kotikaupunkiani, jota tahdon kehittää ja palvella juuri omana itsenäni.

 

portailla-antin-ottama Antti Lehtniemen ottama kuva 9.7.2016, ja alempi on marraskuun 2016 alussa otettu Lohjan kodissamme.

ceta-lehtniemi-2016-11-03-kopio

Ceta Lehtniemi

Olen 1950 syntynyt, jo eläkkeellä oleva terveyskeskushammaslääkäri. Elämäni ensimmäiset 19v. elin Nokian Linnavuoressa. Nyt asun mieheni, Antin, kanssa Lohjalla. Kesät vietämme saaristossa. Kuvaaminen ja kirjoittaminen merkitsevät minulle paljon. Kotisivujani aloin kuitenkin pitää lähinnä hengellisen jakamisen ja yhteydenpidon vuoksi.

Nykyisin otan sivuilleni myös Antti Lehtniemen kirjoituksia.

Puhelinnumeroni on 0442415455. Numero on tarkoitettu esimerkiksi hengellisen tai muun materiaalin tiedusteluun. Toinen syy numeroon on, että pyrin Lohjan kaupungin päättäjäksi kuntavaaleissa. Olen aloittamassa uutta vielä ikäihmisenä. Olen edelleen sama ihminen, vaikka olenkin mukana vaaleissa. Minulle ei ole ongelma olla yhteistyössä kaikkien erilaisten tahojen ja ihmisten kanssa. Tämä on osa prosessia, jonka kautta tahdon asettua aloilleni ja viihtyä yhä paremmin Lohjalla. Minulla on myös vilpitön halu laittaa tietotaitoni käyttöön omalla paikkakunnallani, ja rukoilla asuinpaikkani ihmisten puolesta.

Minut on hyväksytty jäseneksi Lohjan seudun käsityöläisyhdistykseen. Tuulentupa on yhdistyksen toimipaikka. Teen isokokoisia silkkihuiveja myyntiin. Toki jätin niitä myös itselleni. Tarkoitus on laittaa välineet kuntoon ja maalata uusia. En osallistu myyntityöhön; tuen mielelläni yhdistyksen toimintaa isommalla osuudella yhteiseen tekemiseen.

M

Kuulun myös Lohjan taideyhdistykseen sekä Kristillisiin eläkeläisiin (KRELL) Olen jäsen myös Ateneumin Ystävissä ja Riihimäen Taidemuseon Ystävissä. Kyse on tukemisesta, mutta myös yhteyksistä. Käyn mielelläni näyttelyissä, luennoilla tai matkoilla. Olen työelämässä mukana ollessani ajatellut, että nämä asiat voisivat liittyä eläkevuosiini. Pysyttelen yhdistyksissä kannatus/rivijäsenenä.

Jos tahdot katsoa jotain asuinpaikkakunnistani, niin aloita täältä : Mökki ympäristöineen   Kotikaupunkini Lohja


Facebook osoitteeni    Google+ osoitteeni

YouTubeja olen tehnyt todella paljon. Esimerkiksi: Hirvenvasojen ruokailuhetki  Sylvian joululaulu Antti Lehtniemen soitteluun   Lyhyt hartaushetki

Kotisatama.net.fi portaaliin tein kortteja vuosina 2004-2006. Löysin ne vielä 🙂


Vakavaa arviointia liittyen islamiin. Tässä ei ole kyse ihmisten arvioinnista, vaan yksinomaan opin ja poliittisen islamin ja ääri-islamin arvioinnista. Samoin arvioin kristinuskoa, joka tahtoo sulautua muihin uskontoihin etsien inhimillisellä pohjalla yhtäläisyyksiä. Itse kiinnitän huomioni ytimeen, tärkeimpään ja olennaiseen.

Islamista tiiviisti artikkeli

Islamiin liittyviä kirjoituksiani pdf-muodossa


Lokakuussa olimme lähdössä taas kerran mökille, ja otin postilaatikosta lehden lukeakseni sen, ja käyttääkseni sytykkeenä. Siinä ehdoteltiin osallistumaan kirjoituksella, ja tartuinkin heti ajatukseen. Minulla on niin pyörinyt mielessäni se, miten voisin tuntea Lohjan kotipaikakseni. Tämäkin kirjoitus osaltaan auttoi minua. Esimerkiksi naapurit merkitsevät minulle paljon, ja tutut maisemat.

kirjoitukseni-lokakuussa