Tulevaisuus ja toivo

Meille on kovin tärkeää tietää jotain siitä, mitä on edessä päin. Itse en voi pitää merkittävimpinä yksityiskohtia, vaan laajemmin sitä, että elämäni on Jumalan huomassa täällä maan päällä sekä tämän ajan jälkeen iankaikkisuudessa. Hän on luvannut antaa tulevaisuuden ja toivon omilleen.

Kuvassa on vene ja siinä kaksi ihmistä. Tämän näkee, kun katsoo tarkkaan. Voisiko tämä kuvastaa ajallista ja arkista tulevaisuutta ja toivoa? Oikeassa yläkulmassa näkyy sinistä taivasta. Ehkä tässä voimme ajatella jotain maallisen elämämme jälkeen tulevaa.

Jumalan ajatukset ovat rauhan ajatuksia. Toivon, että kuvani välittäisi myös lepoa ja rauhaa luonnon ja sanan äärellä riippumatta siitä millaisia askelmia myöten olemme tähän hetkeen kulkeneet. Jumalan armo Kristuksen ristin sovitustyön kautta tahtoo tavoittaa meitä kuin ojennettuna lahjana, vaikka kokisimme itsemme miten huonoiksi ja ajattelisimme seisovamme täysin huojuvalla pohjalla elämässämme. Jumalan rakkaus tahtoo kohdata pienen ihmisen ja tuoda elämään rauhaa ja toivoa.

Ceta Lehtniemi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *