Ceta Lehtniemi

 

portailla-antin-ottama Antti Lehtniemen ottama kuva 9.7.2016, ja alempi on marraskuun 2016 alussa otettu Lohjan kodissamme.

ceta-lehtniemi-2016-11-03-kopio

Ceta Lehtniemi

Olen 1950 syntynyt, jo eläkkeellä oleva terveyskeskushammaslääkäri. Elämäni ensimmäiset 19v. elin Nokian Linnavuoressa. Nyt asun mieheni, Antin, kanssa Lohjalla. Kesät vietämme saaristossa. Kuvaaminen ja kirjoittaminen merkitsevät minulle paljon. Kotisivujani aloin kuitenkin pitää lähinnä hengellisen jakamisen ja yhteydenpidon vuoksi.

 Olen mukana joissakin taidealan harrastuspiireissä tai yhdistyksissä, tosin varsin passiivisesti. Käyn mielelläni näyttelyissä, luennoilla tai matkoilla. Olen työelämässä mukana ollessani ajatellut, että nämä asiat voisivat liittyä eläkevuosiini. https://youtu.be/24Xfd8btQSk

Lisään vuonna 2020 tähän, että kirjojen ja korttien tekemisestä tuli pääharrastukseni. Kirjoja julkaisen vain muutaman kymmenen kappaleen painoksen, ja pyrin saamaan kirjastoon niitä. https://www.booky.fi/search.php?search=Ceta+Lehtniemi#!product_id=9789526923147

Täällä esittelen kirjojani ja korttejani:  http://cetalenan.fi

Olisi kyllä suuri halu palvella vielä hengellisellä alueella ja myös opiskella uutta. Käyn läpi vanhoja puheitani ja kirjoituksiani ja samalla siivoan tietokonettani. Monenlaista löytyy. Kokosin kaksi kirjaa pääasiassa kotisivujeni materiaalista. http://cetalenan.fi/2021/04/25/kaksi-henkilokohtaista-kuvakirjaa/

Olen hiljakseen tallettamassa kotisivujeni materiaalia, jotta eivät häviä kokonaan. Lähivuosina arvelen siirtyväni pois kotisivuiltani ja facebookista. Tosin en ole varma asiasta.


Vakavaa arviointia liittyen islamiin. Tässä ei ole kyse ihmisten arvioinnista, vaan yksinomaan opin ja poliittisen islamin ja ääri-islamin arvioinnista. Samoin arvioin kristinuskoa, joka tahtoo sulautua muihin uskontoihin etsien inhimillisellä pohjalla yhtäläisyyksiä. Itse kiinnitän huomioni ytimeen, tärkeimpään ja olennaiseen. Tällä hetkellä on esillä kovin vähän tällaista tärkeää islamin ja kristinuskon vertailua. Siksi poimin nämä artikkelini näin esille. Meillä on pitkä perinne liittyen arviointiin. Sitä ei saa hukata.

Islamista tiiviisti

Islamiin liittyviä kirjoituksiani pdf-muodossa


Lokakuussa olimme lähdössä taas kerran mökille, ja otin postilaatikosta lehden lukeakseni sen, ja käyttääkseni sytykkeenä. Siinä ehdoteltiin osallistumaan kirjoituksella, ja tartuinkin heti ajatukseen. Minulla on niin pyörinyt mielessäni se, miten voisin tuntea Lohjan kotipaikakseni. Tämäkin kirjoitus osaltaan auttoi minua. Esimerkiksi naapurit merkitsevät minulle paljon, ja tutut maisemat. Mukaan nappaamani lehti toimi sytykkeenä, mutta eri tavoin kuin ajattelin. Säilytän omana muistona täällä sivustollani niin kauan kuin pidän yllä tätä.

kirjoitukseni-lokakuussa