Lutherin selitykset

Tässä vanhempaa:  MARTTI LUTHER     LUTHER-USKONPUHDISTUS 500V.    Luther -Runsas lunastus    Luther, Rukouskirjanen      Varmaan tuossa on sisäkkäin samoja kirjoituksia, kun niitä olen yrittänyt koota.

Tässä uudempaa:

I osa. Näyte Lutherin selityksestä psalmiin 45

 II osa. Armo on vuodatettu ulos sinun huulistasi (Psalmi 45, Lutherin selitystä)

III osa. Iankaikkinen kuningas, Lutherin selitystä 45. psalmiin

Minulla on aika paljon näitä Lutheriin liittyviä kirjoja hyllyssäni. Käyn nyt läpi psalmia 45, josta teen keväällä 2021 pienpainoksen kopioliikkeessä. Katson sitten kirjoitanko jotain uutta vai koostanko vanhoista kirjoituksistani toisen pienpainoksen. Saan kyllä tehtyä muutaman euron kirjasia satojen tuntien työllä tai harrastamisella. Eli hinta työtuntia kohden on olematon, kun ajattelen näin nurinpäin asiaa.

Ajattelin tehdä noin 30kpl:een painoksen liimanidottuja kopioita ilman isbn -tunnuksia näistä vanhoista Luther -kirjoista, yhden psalmin 45 selityksestä ja sen jälkeen sitten muista, jos ajatus tuntuu hyvältä.  Jos teen omista kirjoituksistani pehmeäkantisen kopiopainoksen, niin pyydän isbn -tunnukset kuten tein runokirjani ”Kunpa valosi löytäisi” -kohdalla, ja otan 40kpl:een pienpainoksen. Tällöin joudun luovuttamaan 6 kpl yliopistopainoksia.

Teen kaikesta myös pdf:n. Jos se on vain omilla kotisivuillani, niin se häviää. Eli voisi olla hyvä saada talteen joko niin, että voin pyytää isbn -tunnukset tai sitten kysyn, jos jokin järjestö tahtoisi ne talteen.

Laitan tähän puhelinnumeroni, jota käytän vain kirjatilauksiin:

Otin puhelinnumeron vanhaan puhelimeeni mahdollisia yhteydenottoviestejä varten. Gsm 0449892810  Vastaan myös soittoon, mutta en soita takaisin. Tilauksessa on hyvä mainita mitä tilataan, nimi, osoite ja gsm-numero, jos kirjekoko ylittyy. Käytän nimittäin postin automaattia, lokeroita. Laskun laitan lähetykseen mukaan.