Kotikaupunkini LOHJA

 

Muutimme Lohjalle keväällä 2008. Tämä on kotikaupunkimme mitä ilmeisimmin loppuelämämme ajan. Saaristo on kesäkotipaikkakuntamme. Meillä on kaksi kotia, ja näin ollen kaksi kotipaikkakuntaakin. Pyrin tuomaan tänne esille LOHJAA KUVIN. Klikkaa kuvat isommiksi.

Kirjoitin maaliskuussa 2017 Lohja Kuntavaalit 2017 sivulle aika leppoisissa tunnelmissa Lohjasta järvikaupunkina. Kirjoitukseni Lohja on järvikaupunki. En menestynyt vaaleissa, enkä ole minkään puolueen ehdokkaana jatkossa. Olen kuitenkin nyt ollut HUSin hallituksen varajäsen sekä Uudenmaan virkistysalueyhdistyksen valtuuskunnan UUVIN varajäsen. Olen saanut jonkinlaisen ikkunan yhteisten asioiden hoitoon. Olen myös päässyt tutustumaan oman kotikaupunkini virkamiesjohtoon ja useisiin kotikaupunkini päättäjiin ollessani tämän yhden kerran ehdokkaana.

aurlahden-auringonlasku-ceta-lehtniemi Aurlahden auringonlasku marraskuun 2016 alussa.

pienikoko-yksityiskohtaSamalla iltakävelyllä kuvasin rantaleppiä Porlan lähellä.

riisuminen-aurlahti-ceta-lehtniemi”Riisuminen”, Aurlahti, Lohja, 1.11.2016

picsart2016-09-11-16-05-48 Professori Ilmari Lahdelman suunnittelema kaupunginkirjasto. Pidän rakennusta hyvin kauniina ja toimivana. 9.11.2016 kuvattu. Samana yllättävän varhaisena talvipäivänä kuvasin myös kirkon ja museon.

Lohjan Pyhän Laurin kirkko
Lohjan Pyhän Laurin kirkko. Ensimmäiset merkinnät jo 1300-luvun lopulta.
Lohjan museo
Lohjan museo 9.11.2016