ESIRUKOUS

Yhdessä on hyvä rukoilla

Voit kirjoittaa kohtaan ”kommentti” esirukouspyynnön. On hyvä käyttää nimimerkkiä siinä kohdassa, missä kysytään nimeä. Lopussa kysytään vuosilukua. Kun rukouspyyntö on täällä, niin myös sivustoni lukijat voivat muistaa sinua ja asiaasi. Kiitostakin saa laittaa.

Olen muuttanut vastauskäytäntöäni siten, etten vastaa yksityisesti omalla sähköpostiosoitteellani esirukouspalstalle kirjoittaville kuin poikkeustapauksissa. En vastaa lainkaan yksityisesti siinä tapauksessa, jos sähköpostiosoitteena on ainoastaan jokin kirjain- tai numeroyhdistelmä. Myös näiden lähimmäisteni arkuuden ymmärrän todella hyvin, ja tarpeen pysyä tuntemattomana myös minulta. Kyse on yksinomaan siitä, että tahdon varjella käyttämiäni laitteita viruksilta, mainosliitteiltä ja roskapostilta. Pyrin sen sijaan muokkaamaan jokaisen viestin hienotunteisesti tänne sivustolleni. Ceta

Lisään tähän facebookista sinne puhelinkuvina tallettamani kirjasen Armon hetkiä.

Armon hetkiä myös youtubena.

Fil. 4:6-7: Älkää mistään murehtiko, vaan kaikessa saattakaa pyyntönne rukouksella ja anomisella kiitoksen kanssa Jumalalle tiettäväksi, ja Jumalan rauha, joka on kaikkea ymmärrystä ylempi, on varjeleva teidän sydämenne ja ajatuksenne Kristuksessa Jeesuksessa.

”Ja avuksesi huuda minua hädän päivänä, niin minä tahdon auttaa sinua, ja sinun pitää kunnioittaman minua.” (Ps.50:15)

Meillä on Jumala, joka tahtoo auttaa jokaista Hänen puoleensa kääntyvää avun tarvitsijaa. Hän ei ole neuvoton. Hän tahtoo antaa tulevaisuuden ja toivon.

_____________________________________________

184 vastausta artikkeliin ”ESIRUKOUS

  1. cetalena Artikkelin kirjoittaja

   Leila, muistan rukouksin, tai oikeastaan tein niin jo ennen kuin vastasin. Myöhemmin katson vielä esirukouspyyntöjä ja rukoilen täällä itsekseni kuten moni muukin sivustoni lukija tekee.

   Vastaa
  2. liisa

   Muistan, Leila , sinua rukouksin. Ymmärrän ongelmasi. Ei ole helppoa sinulla. Pyydän sinulle Jumalan antamaa rauhaa ja lepoa Jeesuksessa. Hän sanoi: – ”Tulkaa minun tyköni, kaikki työtätekeväiset ja raskautetut, niin minä annan teille levon.” (Matt.11:28)

   Ymmärrän tämä koskevan myös terveysongelmia, jotka raskauttavat elämäämme.

   Vastaa
 1. luota Jeesukseen

  Pyydän rukousta lapsenlapselleni, joka huumeiden vaikutuksen alaisena putosi viidennen kerroksen parvekkeelta alas ja nyt odottaa leikkausta selkärangan murtumisen korjaamiseksi.
  Pyydän rukousta jotta hän pääsisi eroon kaikista huumaavista aineista.

  Nimimerkki luota Jeesukseen

  Vastaa
  1. cetalena Artikkelin kirjoittaja

   Kiitos. kun lähetit tämän vakavan rukouspyynnön. Siirsin nimen paikalle tuon nimimerkkisi. On aivan selvää, että minä ja monet ystävät rukoilemme lapsenlapsesi puolesta. Muistetaan myös teitä läheisiä, ihan jokaista. Isä, pidä niin rakkaasti huoli tästä nuoresta, ja anna apusi häntä hoitaville ammatti-ihmisille.

   Vastaa
 2. Jenni

  Pyydän, että Herra auttaisi minua lääkeasiassa. Lääkkeen käyttäminen on minulle vaikeaa, koska aloittaessani lääkitystä minuun meni paha henki. Pyydän Kristuksen armoa elämääni.

  Vastaa
  1. cetalena Artikkelin kirjoittaja

   Jenni, muistan rukouksin. Kristityssä asuu Kristuksen Henki. Kristityllä on monenlaisia vaikeuksia ja sairauksia kuten kaikilla muillakin. Käytetään lääkärin määräämiä lääkkeitä. Se on varmasti paras ratkaisu aina. Huonot tunteet ja jopa erilaiset jyrkätkin mielentilan vaihtelut on eri asia kuin pahan hengen meneminen kristittyyn. Varmaan nyt on hyvä ottaa aikaa ja rauhaa kaikkeen toipumiseen. Ehkä olisi hyvä käydä vain hyvin levollisen tuntuisissa hengellisissä tilaisuuksissa, ehtoollisella ym. En suosittele nyt karismaattisia yhteyksiä, lähinnä sen vuoksi, ettet joutuisi levottoman rukouksen piiriin. Luota siihen, että Kristus on asettunut sinuun Henkensä kautta, koska tahdot olla hänen omansa, ja luottaa ristillä tapahtuneeseen sovitukseen ja voittoon pahan voimista.

   Vastaa
 3. liisa

  Marja-Liisa pyytää esirukouksia silmiensä takia. Hänellä on ollut monta silmätulehdusta vajaan vuoden sisällä. Äskettäin juuri oli kaksi lääketippakuuria peräkkäin. Silmänpaine on myös hiukan noussut. Rukoillaan, että tulehdusten syy selviäisi, ja silmät paranisivat.

  Vastaa
  1. cetalena Artikkelin kirjoittaja

   Kiitos, liisa! Muistetaan Marja-Liisaa, joka on itsekin uskollinen esirukoilija.

   Vastaa
  2. ien

   rukous,että ylähampaistossani ien vihlonta parantuisi lääkärin tekemän lakkauksen jälkeen.Ettei olisi juurihoidon tarvetta.Olen käynyt useamman kerran nyt lääkärissä.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *