Materiaalia, kristillistä ja muutakin.

Suosittelen katsomaan sivustoani CetaLenan kortit ja kirjat.
Tein maaliskuussa 2019 sivuston, missä esittelen pääasiassa niitä julkisia kustanteita, joihin olen hakenut ISBN -koodin http://cetalena.nettisivu.org/

Virvoita sanallasi

Kirja on saatavilla perinteisenä kirjana, 26s. Koko 21cm x 21cm. Hinta 18€. Se on kuitenkin luettavissa myös e-kirjana  Virvoita sanallasi.cetalena

 

Nykyisin vaikutan paikallisesti Lohjalla ja välillä ystävien parissa eri puolilla Suomea. Mökillä saaristossa elän suurimman osan ajastani. Harrastusmielessä teen kortteja ja kirjoja myös myyntiin. Varastossa ei kortteja välttämättä ole, eikä papereita tai musteitakaan. Pidän kirjanpitoa saamistani maksuista, ja nyt varasin aivan oman tilin pelkästään tähän tarkoitukseen.

En pyri saamaan voittoa, eikä sellaista ole edes näköpiirissä. Kuitenkin, jos kirjanpitoni osoittaa tuloja, ilmoitan sen luonnollisesti verotuksessa. Rekisteröity yhdistys voi ymmärtääkseni itse tulostaa maksustaan kuitin omaan kirjanpitoonsa. Toivonkin sitä, että myös kirjojani uskallettaisiin tilata edes pieniä määriä. Voin myös antaa alennusta hintoihin.

Juhlava lahjakirja syksystä ja vanhenemisesta kiiltävälle paperille 21×21 ja 28×28 koossa. Sivuja kirjassani on 86. Tämä jäänee omaan käyttöön korkean hinnan vuoksi. Valokuvien lisäksi kirjassa on siis pieniä mietteitä. Tein vielä kirjan, jossa on 36 sivua kokoon 21cm x 21cm. Esittelyyn: Syksyäni en anna pois esittely

Kortteja

Kortit pakkaan valmiisiin A5 tai A4 kuoriin ja vahvistan pahvilla, etteivät kortit taitu. Tämä selvityksenä postitushintaan. Eli postimaksu tulee vain yhden kerran, jos tilaus jää alle 500g.

Isoja (A5) kiiltäväpintaisia, taitettuja kortteja myyn 1,5€ kpl + 2€ postimaksu. Pyynnöstä laitan valkoiset kuoret ilmaiseksi mukaan, mutta pakkaan silloin isoon kuoreen ja velotan 4€ posti- ja käsittelymaksuna. Eli ilmoita, haluatko kuoret mukaan.

 1.orkidea 2.valkea ruusu 3.lilja 4.asteri 5.keltainen ruusu 6.vaalean punainen ruusuryhmä 7.metsäruusu tai villiruusu

Herran siunaus -kortteja teen yhä. Niitä ei enää mene yhdistysten myyntipöydille, mutta voin postittaa niitä hintaan 0,50€ kpl + postimaksu. Tekstit ovat suomen lisäksi englanniksi tai ruotsiksi vähän vanhempien käännösten mukaan

.

Taitettuja kortteja pehmeälle paperille, koko noin A6 eli pieneen kirjekuoreen mahtuvia. Hintana pidän 1€ + postimaksu. Pyydettäessä laitan kirjekuoret mukaan.

Kiiltävälle valokuvapaperille tehty taitettu A6 kokoinen kortti. Hinta 1€ ja postimaksu. Kerro haluatko kuoret mukaan.

Matalle valokuvapaperille tekemäni taitetut kortit kokoa A6 ja toinen huomattavasti pienempi. Hinnat 1€ ja 0,70€ + postimaksu. Jälleen kerro, jos tahdot kuoret mukaan. Kortit ovat valkoiset, valokuva vaan on otettu sähkövalossa.

Pitkänomainen taitettu kortti 1€, liuskana 0,70€. Yhdestä A4 arkista tulee kumpaakin yksi kappale. Lummekortti on noin A6 kokoinen lappu.


Tein Ifolorissa tästä tutusta aiheesta vielä taitetun neliökortin. Minusta siitä tuli kaunis. Kuorineen hinnaksi tulee 1,50€.

Kirjanmerkkejä, noin 3-5cm leveitä ja 7-12cm korkeita voin laittaa mukaan 0,50€ kappale. Usein laitan ilmaiseksi tilauksen mukaan.

 

Kirjoja, joita voi tilata.

En ota voittoa lainkaan. Lähinnä tuntemilleni ihmisille olen näitä postitellut jonkin verran, mutta voin kyllä mielelläni myydä laajemmallekin piirille. Ja olen ottanut mukaani, jos tiedän, että kohdataan jossain. Ota yhteys kohdassa vastaa, mutta laita alkuun tilaus. Näin en julkaise sitä tietenkään. Minulla ei yksikään viesti tule automaattisesti sivuilleni.

Armon hetkiä -kirjasta olen toistaiseksi voinut antaa eteenpäin 8-10€ hintaan + 2€ postimaksu. Kirjaa onkin mennyt paljon. Oikean sivustan vimpaimissa on luettavissa koko kirjanen.

.

Samoin Hyvän paimenen hoidossa -kirjasta voin toimittaa hintaan 8-10€+ 2€. Kirjaset ovat hyvin vaatimattomat ulkoasultaan, pieneen kirjekuoreen mahtuvia. Kuva yhdestä aukeamasta 

Virvoita sanallasi -kirjaa pystyn tällä hetkellä antamaan eteenpäin hintaan 18-20€+ 4€ postimaksu. Olen kyllä tehnyt tästä poikkeuksia alaspäin, jos kirja on mennyt lahjana esimerkiksi johonkin laitokseen tai muuhun erityiskäyttöön. Kirjan koko on 21cmx21cm. 

Pieniä siemeniä erämaasta -runokirjaa minulla on myös kotona joitain kappaleita. Sitä annan eteenpäin lähinnä lahjaksi, mutta voin toki postittaakin hintaan 18€ + 4€. Yhä vielä olen miettinyt pieniä kuviin liittyviä muutoksia. Kirja on kierrekiinnityksin ja kokoa A5.

Uninen ja arka joutsenlapsi on valmistunut ja sitä pystyn tällä hetkellä postittamaan hintaan 20€ + 4€ postimaksu. Kirja on kokoa 21cmx21cm.

Tuossa olen aiemmin kirjoittanut jotain hengellisistä kirjoistani

Paluu alkuun eli viimeiseen artikkeliin

 

1 thought on “Materiaalia, kristillistä ja muutakin.

  1. cetalena Artikkelin kirjoittaja

    Kirjasen tilaajalle tiedoksi, että posti tuo sitten jossain vaiheessa lakon loputtua kirjasen ”Hyvän Paimenen hoidossa”. Kiitos tilauksestasi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *