Korttejani

Korttivalikoimani on tavattoman suuri. Laitan esille joitain sitä mukaa, kun valmistan niitä johonkin tarkoitukseen. Tällä sivustolla esittelen lähinnä hengellisiä tai kristillisiä korttejani.

Herran siunauskortteja olen tehnyt satoja ellen tuhansia. On vaikea arvioida määrää, kun on tehnyt niitä noin 10v aikana muutamia tai muutamia kymmeniä erilaisiin tilaisuuksiin. Kortit ovat taitettuja ja sivu on noin 6-10cm. Herran siunaus on suomeksi ja englanniksi, tai suomeksi ja ruotsiksi.

siunauskortit(505x640)

Ensimmäiset korttini olivat runokortteja. Tein ne yksipuolisina. Runo ja valokuva olivat vierekkäin. Myöhemmin aloin tehdä taitettuja kortteja. Ajattelin, että niitä voi lähettää kuoressa ja kirjoittaa oman tervehdyksensä sisäaukeumalle. Runot ovat lähes samoja kuin tuolla: http://ceta.nettisivu.org/runojani/ Toki sieltä myös puuttuu vielä paljon.

Taitettu kortti Hänen haavoissaan on ollut suosittu. Koko on A5:

Hänen haavoissaan kortti (746x1024)

Tein uuteen muotoon kortin Tulit kallioksi, A5 kokoon:

Uusi Tulit kallioksi korttiOtettu leikkaustyökalulla word-dokumentista, siitä johtuu tuo punainen viiru nimeni alla (äidinkielen korjaustyökalu). Kortti on O.K. Klikkaa suuremmaksi, niin näet lukea runon.

Olen tehnyt myös akvarelleistäni ja kukkaskannauksistani kortteja, samoin näyttäviä onnittelukortteja lähinnä kukka-aiheista. Joitain kortteja olen tehnyt tilauksesta johonkin määrättyyn tarkoitukseen.

Taitettuja Tahdon muistaa sinua -kortteja teen säännöllisesti myös. Ne teen pehmeälle luonnonvaalealle paperille.

tahdon muistaa (800x539)

 

Tämän raamatunlausekortin tein juuri Laukaan Kristus-juhliakin ajatellen. Sitä teen sekä taitettuna että yksipuolisena.

hoivatkaa Kannattaa napsauttaa suuremmaksi

 

Paluu sivulle yleinen eli julkaistaviin artikkeleihin