Sanan äärellä 4

mielenne ylhäälle (1600x1179)

Jos te siis olette herätetyt Kristuksen kanssa, niin etsikää sitä, mikä on ylhäällä, jossa Kristus on, istuen Jumalan oikealla puolella. Olkoon mielenne siihen, mikä ylhäällä on, älköön siihen, mikä on maan päällä. Sillä te olette kuolleet, ja teidän elämänne on kätkettynä Kristuksen kanssa Jumalassa; kun Kristus, meidän elämämme, ilmestyy, silloin tekin hänen kanssaan ilmestytte kirkkaudessa. (Kol.3:1-4)

Kuvassa on meriasteri aamupäivän valossa. On jollakin tavoin pehmeä ja kaunis valaistus. Koska ranta on kohti etelää, niin kukkakin kurottautuu sekä kohti taivasta että valoa tulvivaa vettä. Veden pinta heijastaa taivasta, mutta peilaa myös maan ääriviivoja. Violettia väriä on pidetty myös tuskan tai kärsimyksen ilmaisijana.

Olemme kuolleet jostain maallisesta ja syntyneet uuteen elämään Kristuksessa. Edessämme on kerran kaikkea ymmärrystämme suurempi muutos, joka vahvistaa sen, että elämämme on kätkettynä Kristuksen kanssa Jumalassa. Jätän hiljaisuuden puhumaan. Jään itsekin miettimään kuvan ja sanan sanomaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *