Mitä uutta? Tervetuloa!

ceta-lehtniemi-nimella2016 otettu kuva.

 Olet sydämellisesti tervetullut kotisivuilleni!

Ceta Lehtniemen kotisivut ovat nyt Cetan sivut

Ylävalikosta ja oikean reunan vimpaimista löydät erilaisille sivuille. 22.8.2020 siirsin vanhat ylävalikon kirjoitukset oikealle alas omaan laatikkoonsa. Puhelimellani ne näkyvät alavalikossa tai oikealla sivulla riippuen puhelimen asennosta. Olen laittanut mahdollisuuden antaa palautetta hyvin monille sivuille, mutta olen sulkenut laajemman keskustelun (sen pystyn tarvittaessa avaamaan). Vieraskirjassa ja esirukouksissa pidän aina kommentointimahdollisuutta. Viimeksi mainitun sivun koen hyvin tärkeäksi, ja rohkaisen kirjoittamaan sinne. Itse muistan usein jo aiemminkin tänne kirjoittaneita rukouksin.

En julkaise yhtään kommenttia tarkistamatta sitä ensin. Yhteydenottolomaketta en ole ottanut käyttööni. Koen sen itselleni vaikeana, vaikka sitä minulle tarjotaan kaiken aikaa.

Aloitussivuksi tulee artikkeli tai kirja-arvostelu. Laitan harkintani mukaan mahdollisuuden palautteen antamiseen. Kun kommentoit, niin näkyviin tulee kohta, jossa kysytään kuluvaa vuotta (ye@r). Kommenttikenttään tulee näkyviin rivi myös kotisivun osoitetta varten. En laita tätä näkyviin sivuilleni, enkä saanut sitä poiskaan, vaikka esitin toiveen ylläpidolle. Joskus kuitenkin itse katson linkin. Voit hyvin käyttää halutessasi nimimerkkiä. Suosittelen myös HAE -toimintaa, näin saatat löytää esimerkiksi jonkin kirja-arvion. 

Ymmärrän sen, että on myös heitä, jotka tahtovat pysyä anonyymeinä minultakin ja ovat oikealla asialla. Joudun kuitenkin poistamaan joitain kommentteja, koska on myös niitä, jotka tahtovat pahaa tälle toiminnalle. Yritän toimia itse hyvin. Kyse on siis kommenteista, joissa osoite on jokin kirjain- tai numeroyhdistelmä, ja joskus on itse tekstiinkin upotettu linkki. Tarkistan siis kaiken parhaani mukaan.

Tuolla sivustolla on esillä kirjojani ja korttejani. Hankin sivulleni myös domainin cetalenan.fi  Cetalenan kirjat

Antti Lehtniemellä on nyt omat kotisivut   http://anttilehtniemi.nettisivu.org/   

Tuolla omia runojani: Runojani

Toivoisin, ettet ottaisi kuviani, runojani tai tekstejäni irrallisena (ilman nimeäni) mihinkään käyttöön, etkä lataisi kuvia irtonaisina tietokoneellesi tai älypuhelimellesi. Ceta

kortti sätkynyt sydänKlikkaa isommaksi, niin näet lukea

Olen myös YouTubessa ja Facebookissa sekä nimelläni että Cetan taiteet ja harrastukset

Facebookissa olen suljetussa (salaisessa) ryhmässä ”Vanhat hyvät kristilliset kirjat”. Jokainen on tervetullut mukaan, voi kysyä minulta. Toinen perustamani ryhmä on ”Museoissa ja näyttelyissä kävijät”. Tervetuloa myös siihen!

Paluu sivulle yleinen eli julkaistaviin artikkeleihin