Mitä uutta? Tervetuloa!

ceta-lehtniemi-nimella2016 otettu kuva.

 Olet sydämellisesti tervetullut kotisivuilleni!

Ceta Lehtniemen kotisivut ovat nyt Cetan sivut

Oikean reunan vimpaimista löydät erilaisille sivuille. 22.8.2020 siirsin vanhat ylävalikon kirjoitukset oikealle omaan laatikkoonsa. Puhelimellani ne näkyvät alavalikossa tai oikealla sivulla riippuen puhelimen asennosta.


Kommentoinnista hieman:
27.11.2020 Lisään kommentointimahdollisuuksia artikkeleihin ja sivustoihin. Nyt ei ole tullut kahteen viikkoon häirintäpostia, joka oli suuruusluokkaa 30 kpl vuorokaudessa englanniksi, espanjaksi ja venäjäksi. Osasin toki ohjata tuon kaiken roskapostilaatikkoon, ja tyhjensin sitä lähes jatkuvasti avaamatta viestejä. Silti tämä oli vastenmielistä ja väärin minua kohtaan. En vielä uskalla lisätä kuin ainoastaan kirjoituskohtaisia kommentointimahdollisuuksia. Tarkistan luonnollisesti jokaisen kommentin ennen kuin se tulee näkyviin.


Aloitussivuksi tai ikään kuin blogiksi tulee artikkeli. Suosittelen myös HAE -toimintaa, näin saatat löytää esimerkiksi jonkin kirja-arvion tai vanhan kirjoitukseni. Tuota itsekin käytän. 

Tuolla sivustolla on esillä kirjojani ja korttejani. Hankin sivulleni myös domainin cetalenan.fi  Cetalenan kirjat ja kortit    Tilauksiin minulla on nyt oma puhelin 0449892810

Antti Lehtniemellä on nyt omat kotisivut   http://anttilehtniemi.nettisivu.org/   

Toivoisin, ettet ottaisi kuviani, runojani tai tekstejäni irrallisena (ilman nimeäni) mihinkään käyttöön, etkä lataisi kuvia irtonaisina tietokoneellesi tai älypuhelimellesi. Ceta

kortti sätkynyt sydänKlikkaa isommaksi, niin näet lukea

Paluu sivulle yleinen eli julkaistaviin artikkeleihin