Mitä uutta? Tervetuloa!

ceta-lehtniemi-nimellaTuore marraskuussa 2016 otettu kuva.

 Olet sydämellisesti tervetullut kotisivuilleni!

Ceta Lehtniemen kotisivut ovat nyt Cetan sivut

Ylhäällä olevista valikoista ja oikean reunan vimpaimista löydät erilaisille sivuille. Pidän yllä kommentointimahdollisuutta. Nyt voi laittaa esirukouspyynnötkin suoraan siihen varattuun kohtaan. Aloitussivuksi tulee artikkeli tai kirja-arvostelu. Kun kommentoit, niin näkyviin tulee kohta, jossa kysytään kuluvaa vuotta (ye@r). Voit hyvin käyttää halutessasi nimimerkkiä. Suosittelen myös HAE -toimintaa, näin saatat löytää esimerkiksi jonkin kirja-arvion.

Tein parin minuutin esittelyvideon itsestäni, samalla se kertoo jotain myös Lohjasta. Esittelyvideo.

Uutta on se, että nyt aloitussivun artikkelit ovat lähes yksinomaan arkisista aiheista. Olen ollut arjessa ihmisten rinnalla. Ehkä tämäkin on osaltaan ollut vaikuttamassa, samoin kuin haluni laittaa vielä lähes ikäihmisenä tietoni ja taitoni kiertoon. Olen aina kirjoittanut sitä mikä on helpoiten syntynyt.

Lisätty 30.1.2017 pieni hartaus Kirkkaus Kristuksen kasvoista

Lisätty 30.1.2017 Runoja ja mietteitä muilta

Ajankohtaisiin ajatuksiin voi kurkata, jos tahtoo nähdä mitä pohdin, ja mitä ehkä valmistelen. Koen, että saan tuolla myös rinnalleni kipeästi kaipaamaani tukea. Muistakaa lukea välillä kommentteja. Siellä on aarteita.

Esittelyäni Ceta Lehtniemi

Lisäsin oikeaan sivupalkkiin ISOJA KUVA/JAEKORTTEJA, ensimmäinen valmistui isänpäivänä 2016 nimellä Isän kädessä.

Antti Lehtniemen kirjoituksia löydät sivun vimpaimista. Lisäsin kuitenkin ylävalikkoon sivun, jossa on kaikkeen Antti Lehtniemeen liittyvään oma osoite Antti Lehtniemi

Youtubeja, mm. Armon hetkiä -hartauskirjanen luettuna, 36minuuttia / Ceta

Tuolla omia runojani: RUNOJA,

Tuolta Evankeliumikoulun sivuilta löytyy  PUHEITANI.

Evankeliumikoulun sivuilta löytyy Armo riittää -lehti ja paljon muuta. Tämä oli minulle pitkäaikainen ja rakas yhteyden, opin ja opetuksen paikka. Muun arvioinnin siirsin ylävalikkoon Arviointia muilta.

Katson nyt kaikki kommentit ennen niiden näkyviin tuloa. Voi kulua joskus joku päiväkin ennen kuin hyväksyn kommentin. Pidetään arviointi yhdessä paikassa (sivuillani), ellen minä itse ota esille jotain aihetta jossain muualla. Toivoisin, ettet ottaisi kuviani, runojani tai tekstejäni irrallisena (ilman nimeäni) mihinkään käyttöön, etkä lataisi kuvia irtonaisina tietokoneellesi tai älypuhelimellesi. En jatkossa salli kommenteissa linkkejä omille kotisivuille tai mainoksiin. Ceta

kortti sätkynyt sydänKlikkaa isommaksi, niin näet lukea

Olen myös YouTubessa, Googlessa ja Facebookissa.

Google+ kuviani voit katsoa: https://plus.google.com/u/0/+CetaLehtniemi1/posts

Facebookissa olen melko paljon suljetussa (salaisessa) ryhmässä ”Vanhat hyvät kristilliset kirjat”. Jokainen on tervetullut mukaan, voi kysyä minulta. Toinen perustamani ryhmä on ”Museoissa ja näyttelyissä kävijät”. Tervetuloa myös siihen!

Suosittelen erityisesti:

Linkki Per-Olof Malkin lohdulliseen raamatunselitykseen, Viikon sanaan

Jouko Koistisen kotisivut http://www.joukokoistinen.fi/raamattuluennot ja erityisesti tuolta suosittelen Vanhan Testamentin Messias ennustuksia.  

Paluu sivulle yleinen eli julkaistaviin artikkeleihin