Mitä uutta? Tervetuloa!

ceta-lehtniemi-nimellaTuore marraskuussa 2016 otettu kuva.

 Olet sydämellisesti tervetullut kotisivuilleni!

Ceta Lehtniemen kotisivut ovat nyt Cetan sivut

Ylhäällä olevista valikoista ja oikean reunan vimpaimista löydät erilaisille sivuille. Olen pitänyt yllä kommentointimahdollisuutta. Nyt keväällä 2018 poistan kommentoinnin artikkeleista ja sivuista, ja jätän vain vieraskirjaan ja esirukouksiin. Viimeksi mainitun sivun koen hyvin tärkeäksi, ja rohkaisen kirjoittamaan sinne. Itse muistan usein jo aiemminkin tänne kirjoittaneita rukouksin.

Aloitussivuksi tulee artikkeli tai kirja-arvostelu. Kun kommentoit, niin näkyviin tulee kohta, jossa kysytään kuluvaa vuotta (ye@r). Kommenttikenttään tulee näkyviin rivi myös kotisivun osoitetta varten. En laita tätä näkyviin sivuilleni, enkä saanut sitä poiskaan, vaikka esitin toiveen ylläpidolle. Joskus kuitenkin itse katson linkin. Voit hyvin käyttää halutessasi nimimerkkiä. Suosittelen myös HAE -toimintaa, näin saatat löytää esimerkiksi jonkin kirja-arvion.

Ymmärrän sen, että on myös heitä, jotka tahtovat pysyä anonyymeinä minultakin ja ovat oikealla asialla. Joudun kuitenkin poistamaan joitain kommentteja, koska on myös niitä, jotka tahtovat pahaa tälle toiminnalle. Yritän toimia itse hyvin. Kyse on siis kommenteista, joissa osoite on jokin kirjain- tai numeroyhdistelmä, ja usein on itse tekstiinkin upotettu linkki. Tarkistan siis kaiken parhaani mukaan.

Tein parin minuutin esittelyvideon itsestäni, samalla se kertoo jotain myös Lohjasta. Ensin en millään kotiutunut tänne, ja nyt vuoden 2018 alussa viihdyn erinomaisesti. Esittelyvideo.

Esittelyäni Ceta Lehtniemi

Oikean reunan vimpaimiin lisään Ifolor-kirjojani. Niitä voi lueskella tai tilatakin. Nyt lisäämäni ”Armon hetkiä” on pienen kirjekuoren kokoinen kierrekiinnityksin sidottu kirjanen. Itse pidän siitä. Sitä voi pitää matkalla mukana tai hyllyssä esillä taitetun kortin tapaan.

Olen täydentänyt sivujani aika moneen kohtaan. Hengellisiin kirjoituksiin (oikean sivun vimpain) lisäsin kirjoittamiani puheluonnoksia. Myös kirjoihini lisäsin ”Risti peittymässä” -kirjan pdf -muodossa. Antti Lehtniemen kirjoituksia lisäilen aika ajoin.

Vuosi 2017 on ollut paljolti arkisista aiheista kirjoittamista ja isojen kuva/jaekorttien laittamista esille. Myös artikkelit ovat olleet lähinnä vanhojen uudelleen esiin laittamista. Kun olen ollut irti seurakunnista ja kristillisistä järjestöistä, niin tämä on toki vaikuttanut suuresti. Olen toisaalta pitänyt tätäkin aikaa hyvänä välillä. Olen lukenut varsin asiapitoisia kirjoja, käynyt erilaisilla luennoilla, taidenäyttelyissä, retkillä ja osallistunut myös akvarellikursseille. Olen tutustunut lohjalaisiin ja Lohjaan. Olen kasvattanut monenlaista uuttakin mökillä. Meillä on ollut välillä myös ihania kesävieraita. Perhe ja suku ovat merkinneet minulle aivan valtavasti.

Lisään aina silloin tällöin tuonne lyhyitä hengellisiä youtubeja. Olen huomannut, että niitä on kätevä tehdä myös puhelimella olevista kuvista ja sanellen raamatunjakeita.

Lisäsin oikeaan sivupalkkiin ISOJA KUVA/JAEKORTTEJA, ensimmäinen valmistui isänpäivänä 2016 nimellä Isän kädessä.

Antti Lehtniemen kirjoituksia löydät sivun vimpaimista. Lisäsin kuitenkin ylävalikkoon sivun, jossa on kaikkeen Antti Lehtniemeen liittyvään oma osoite Antti Lehtniemi

Youtubeja, mm. Armon hetkiä -hartauskirjanen luettuna, 36minuuttia / Ceta

Tuolla omia runojani: RUNOJA,

Evankeliumikoulun sivuilta löytyy Armo riittää -lehti ja paljon muuta. Tämä oli minulle pitkäaikainen ja rakas yhteyden, opin ja opetuksen paikka. Laitoin vanhan evank.org osoitteen, koska uudempi sivusto on ilmeisesti tilapäisesti lukittu. Armo riittää -verkkolehdet 2003-2014 löytyvät tuolta ainakin nyt 2018 alkuvuodesta.

Muun arvioinnin siirsin ylävalikkoon Arviointia muilta.

Katson nyt kaikki kommentit ennen niiden näkyviin tuloa. Voi kulua joskus joku päiväkin ennen kuin hyväksyn kommentin. Pidetään arviointi yhdessä paikassa (sivuillani), ellen minä itse ota esille jotain aihetta jossain muualla. Toivoisin, ettet ottaisi kuviani, runojani tai tekstejäni irrallisena (ilman nimeäni) mihinkään käyttöön, etkä lataisi kuvia irtonaisina tietokoneellesi tai älypuhelimellesi. En jatkossa salli kommenteissa linkkejä omille kotisivuille tai mainoksiin. Ceta

kortti sätkynyt sydänKlikkaa isommaksi, niin näet lukea

Olen myös YouTubessa, Googlessa ja Facebookissa.

Google+ kuviani voit katsoa: https://plus.google.com/u/0/+CetaLehtniemi1/posts

Facebookissa olen melko paljon suljetussa (salaisessa) ryhmässä ”Vanhat hyvät kristilliset kirjat”. Jokainen on tervetullut mukaan, voi kysyä minulta. Toinen perustamani ryhmä on ”Museoissa ja näyttelyissä kävijät”. Tervetuloa myös siihen!

Suosittelen erityisesti:

Linkki Per-Olof Malkin lohdulliseen raamatunselitykseen, Viikon sanaan

Jouko Koistisen kotisivut http://www.joukokoistinen.fi/raamattuluennot ja erityisesti tuolta suosittelen Vanhan Testamentin Messias ennustuksia.  

Paluu sivulle yleinen eli julkaistaviin artikkeleihin