Mitä uutta? Tervetuloa!

ceta-lehtniemi-nimella2016 otettu kuva.

 Olet sydämellisesti tervetullut kotisivuilleni!

Ceta Lehtniemen kotisivut ovat nyt Cetan sivut

Ylhäällä olevista valikoista ja oikean reunan vimpaimista löydät erilaisille sivuille. Laitoin mahdollisuuden antaa palautetta hyvin monille sivuille, mutta suljin keskustelun. Näin lähestymme aihetta aina minun kirjoitukseni kautta ja jokainen kommentti osoitetaan minulle. Vieraskirjassa ja esirukouksissa pidän aina kommentointimahdollisuutta. Viimeksi mainitun sivun koen hyvin tärkeäksi, ja rohkaisen kirjoittamaan sinne. Itse muistan usein jo aiemminkin tänne kirjoittaneita rukouksin.

Näille (vieraskirja ja esirukous) pyydän laittamaan vain tervehdyksiä tai esirukousaiheita. Muut kommentit tai kirjoitukset poistan useimmiten vastaamatta niihin. Tilauksia saa laittaa mihin vaan, niitä en laita näkyviin, eikä niihin ole tarvis vastata täällä.

Aloitussivuksi tulee artikkeli tai kirja-arvostelu. Laitan harkintani mukaan mahdollisuuden palautteen antamiseen. Kun kommentoit, niin näkyviin tulee kohta, jossa kysytään kuluvaa vuotta (ye@r). Kommenttikenttään tulee näkyviin rivi myös kotisivun osoitetta varten. En laita tätä näkyviin sivuilleni, enkä saanut sitä poiskaan, vaikka esitin toiveen ylläpidolle. Joskus kuitenkin itse katson linkin. Voit hyvin käyttää halutessasi nimimerkkiä. Suosittelen myös HAE -toimintaa, näin saatat löytää esimerkiksi jonkin kirja-arvion. 

Ymmärrän sen, että on myös heitä, jotka tahtovat pysyä anonyymeinä minultakin ja ovat oikealla asialla. Joudun kuitenkin poistamaan joitain kommentteja, koska on myös niitä, jotka tahtovat pahaa tälle toiminnalle. Yritän toimia itse hyvin. Kyse on siis kommenteista, joissa osoite on jokin kirjain- tai numeroyhdistelmä, ja usein on itse tekstiinkin upotettu linkki. Tarkistan siis kaiken parhaani mukaan.

Julkisia kustanteitani esittelen toisella sivustollani  CetaLenan kirjat

Virvoita sanallasi Kirja on saatavilla perinteisenä kirjana, 26s. Koko 21cm x 21cm. Hinta 18€. Se on kuitenkin luettavissa myös e-kirjana  Virvoita sanallasi.cetalena

Syksyäni en anna pois e-kirjana (pdf) Syksyäni en anna pois.cetalena

Tein parin minuutin esittelyvideon itsestäni, samalla se kertoo jotain myös Lohjasta. Ensin en millään kotiutunut tänne, ja nyt vuoden 2018 alussa viihdyn erinomaisesti. Esittelyvideo.

Esittelyäni Ceta Lehtniemi

Oikean reunan vimpaimiin lisään joitain Ifolor-kirjojani. Niitä voi lueskella tai tilatakin. Nyt lisäämäni ”Armon hetkiä” on pienen kirjekuoren kokoinen kierrekiinnityksin sidottu kirjanen. Itse pidän siitä. Sitä voi pitää matkalla mukana tai hyllyssä esillä taitetun kortin tapaan.

Olen täydentänyt sivujani aika moneen kohtaan. Hengellisiin kirjoituksiin (oikean sivun vimpain) lisäsin kirjoittamiani puheluonnoksia. Myös kirjoihini lisäsin ”Risti peittymässä” -kirjan pdf -muodossa. Antti Lehtniemen kirjoituksia lisäilen aika ajoin, osoite Antti Lehtniemi

Lisään aina silloin tällöin tuonne lyhyitä hengellisiä youtubeja. Olen huomannut, että niitä on kätevä tehdä myös puhelimella olevista kuvista ja sanellen raamatunjakeita.

Tuolla omia runojani: RUNOJA,

Toivoisin, ettet ottaisi kuviani, runojani tai tekstejäni irrallisena (ilman nimeäni) mihinkään käyttöön, etkä lataisi kuvia irtonaisina tietokoneellesi tai älypuhelimellesi. Ceta

kortti sätkynyt sydänKlikkaa isommaksi, niin näet lukea

Olen myös YouTubessa, Googlessa ja Facebookissa. Myös Cetan taiteet ja harrastukset

Google+ kuviani voit katsoa: https://plus.google.com/u/0/+CetaLehtniemi1/posts

Facebookissa olen suljetussa (salaisessa) ryhmässä ”Vanhat hyvät kristilliset kirjat”. Jokainen on tervetullut mukaan, voi kysyä minulta. Toinen perustamani ryhmä on ”Museoissa ja näyttelyissä kävijät”. Tervetuloa myös siihen!

Suosittelen erityisesti:

Ville Juntusen lauluja Herralle: https://m.youtube.com/playlist?list=PLx02TxawPA0zqAh70suvvk1b8WtrCMEKV

Linkki Per-Olof Malkin lohdulliseen raamatunselitykseen, Viikon sanaan

Jouko Koistisen kotisivut http://www.joukokoistinen.fi/raamattuluennot ja erityisesti tuolta suosittelen Vanhan Testamentin Messias ennustuksia.  

Paluu sivulle yleinen eli julkaistaviin artikkeleihin