Puhe-CD:t ja elokuvat

Laittelen tähän vähitellen näkyviin kotona tekemiäni puhe-CD:ä. Skannaan niitä sen mukaan, kun niitä on työn alla:

 

Saaristokirjeet:

Image (79) (503x520)

Image (80) (520x506)

Image (81) (515x520)

 

”Minisaarnoja”:

Image (82) (520x514)

 

Sanan pisaroita:

Image (83) (520x495)

 

Sielujemme Paimenen hoivassa:

Image (84) (520x519) Tähän CD:hen liittyy samanniminen kotona tehty kirjanen

 

 Armon hetkiä:

Image (85) (512x520)  Tehdessäni CD:n pyrin kuvailemaan kaikki pienessä hartauskirjassa ”Armon hetkiä” olevat kuvat, jotta näkövammainenkin saisi käsityksen siitä miten rinnastan kuvia ja tekstejä. Muutenkin joskus voi olla kiva levätä ja kuunnella, ja ehkä selata kirjaa samalla. Minulla on joitain Eirikuvassa tekemiäni kirjoja jäljellä. Niistä joudun ottamaan sen verran mitä olen niistä itsekin kuittien mukaan maksanut (12€). CD tulee ilmaiseksi mukana. Kun teen kirjasia joskus tietokoneellani, en ota niistä maksua.

 

Jumalan armo ja laupeus Kristuksessa puhe 30min, rukousta 9min

Image (88) (508x520)

 

 Puhe DVD:nä ”Kylväjävertaus”

kylväjä 4.5. (514x520)

 

 

 Elokuva tietokoneelle CD:llä

Taivas kallio vesi  Elokuva tietokoneelle

Taivas, kallio ja vesi on elokuvan nimenä. Se kestää 22 minuuttia. Siihen on liitetty tekstinä joitain raamatunjakeita ja puhuttu muutama runo. Kansi on taas otettu kotisivuille leikkaustyökalulla.

 

Paluu sivulle yleinen eli julkaistaviin artikkeleihin

 

 

 

3 kommenttia artikkeliin ”Puhe-CD:t ja elokuvat”

 1. Kiitos sinulle, Marjut! Tuo rohkaisee kyllä kovasti. Tahdon luoda aitoa, arkista ja kaunista, hengellisesti Kristuksen tuntemiseen auttavaa. Väsyn välillä tehdessäni kortteja ja CD:ä. On siis hyvä kuulla, että löytyy niitä, jotka hyötyvät näistä askareistani.

 2. Kiitos puhutuista levyistä sinulle ja Taivaan Isälle. Ne ovat olleet rohkaisuksi ja avuksi. Niitä kuunnellessa ja sen jälkeen jää mieleen elämään sanomaa, Jeesuksen ristinsovituksesta puolestani ja turvallista tunnetta siitä, kuinka saan olla Taivaan Isän lapsi. Voin turvautua Häneen ja elää päivän kerrallaan.
  15 minisaarnaa levyä olen kuunnellut autossa, pieniä pätkiä kerrallaankin. Joskus myös aamu-tai iltahartautena yhden tai kaksi pätkää. Talvellea kuuntelin Sanan pisaroita luonnossa, talvisessa maisemassa, rohkaisuksi senhetkiseen tilanteeseeni.
  Sielujemme Paimenen hoivassa olen kuunnellut joskus iltaisin lepohartautena, leväten. Samannimistä kirjasta olen selaillut muutenkin, siellä on monia itselleni tärkeitä raamatunkohtia.
  Saaristokirjeet, viime aikoina erityisesti 2 ja 3 ovat olleet rohkaisevia ja tuoneet lohdullista sanomaa huolehtivasta, rakastavasta Taivaan Isästä ja Jeesuksesta.
  Tälläisia levyjä oikeasti tarvitaan. Näitä voi kuunnella yksin tai ystävän kanssa. Itse kuuntelen usein rauhallisilla automatkoilla. Hengellinen sanoma on aitoa ja puhdasta. Linnunlaulut ja luonnon äänet Saaristokirjeissä ovat ihana lisä, tuovat luonnon aivan lähelle.

 3. Testaan itse kommentointikenttää. Saaristokirjeitä olen antanut useammalle henkilölle. Nyt olen harjoitellut videointia ja samalla puhumista. Tänään puhuin Jeesuksen kylväjävertauksesta. Eli teen aina vaan jotain uutta hyllyihin ja laatikoihin. Isältäni jäi kauniita puusta sorvattuja taide-esineitä, mutta myös paljon muuta, jopa mökki. Minulta varmaan jää jälkeen CD:ä, kortteja ja kirjasia, ja tauluja tietysti. Olen yhdistänyt käden taitoihin puheen ja kirjoituksen, sekä kuvituksen. Saan elää ihanaa aikaa. Olen kyllä onnellinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *