VIERASKIRJA

Vierailijani, tervetuloa!

7sireeni-kiitos

Voit jättää viestin vieraskirjaani myös uudistuneilla kotisivuillani. Mielelläni tapaan täällä tuttujani ja vähän vieraampiakin. Nykyisin en toimi aivan reaaliajassa kuitenkaan. Kaipaan aivan välipäiviä ja muuta elämää. Eli muutamankaan päivän odotus ei tarkoita, että olisin hylännyt viestisi. Kommenttiin kysytään kuluvaa vuotta. Nimimerkkiä saat käyttää, mutta minulle tulee näkyviin sähköpostisi. Ceta

Kiitos viestistäsi

   Paluu sivulle yleinen eli julkaistaviin artikkeleihin

368 vastausta artikkeliin ”VIERASKIRJA

 1. liisa

  Onnea vaan valmistuneelle runokirjalle! Nopeasti saitkin sen valmiiksi, olet tehnyt todella pitkiä päiviä.

  Siunausta sille, ja löytäköön se ne ihmiset, jotka saavat siitä iloa ja lohdutusta.

  Vastaa
  1. cetalena Artikkelin kirjoittaja

   Kiitos, Liisa!
   Saan ehkä jo tänään e-kirjan, ja ensi viikolla paperikirjan. Minulla on tunne siitä, että olen tehnyt sen ikään kuin itselleni. Kuvat ja muokkaukset runoihin liitettyinä eivät ehkä puhuttele välttämättä muita. Kuvavalinnat ja muokattu kokonaisuus on kyllä myös muistoa omilta matkoiltani. On Lappia, Fuerteventuraa, on Suomenlahden saaristoa ja on Lohjanjärveä. Itselleni kirjan läheisyys saattaa tulla juuri tätä kautta. Uskon, että tällä kirjalla voi olla merkitystä myös jälkipolville, ja jokuselle ystävälle. Esipuhetta ei kirjassa ole, mutta sen voin korvata kirjoittamalla jotain korttiin.

   Kuvissa on mukana melko keskinkertaisia kuvia, jopa vanhoista paperikuvista trimmattuja. Tämä kirja oli jostain syystä tärkeä tehdä, prosessi, enkä tiedä jaksanko sille enää tässä vaiheessa mitään tehdä. Jotenkin aion tätä juhlia kuitenkin. Olen onnellinen, kun pystyin keskittymään tähän tekemiseen.

   Vastaa
 2. liisa

  Hei, miten sujuu runokirjan kanssa? Toivottelen intoa ja voimia, ja viisautta, ynnä muuta, mitä siihen tarvitset – myös sopivasti lepoa, ja sopivasti aktiivisuutta!

  Vastaa
  1. cetalena Artikkelin kirjoittaja

   Kiitos! Hyvä toivotus. Olen välillä liian uppoutunut tekemiseen. Melkoisen ihana projekti. Ceta

   Vastaa
 3. cetalena Artikkelin kirjoittaja

  Oma kommenttini. Puheluonnokset ”tipahtivat” vaan alemmaksi, eivät hävinneet. Siellä oikealla ”sanan äärellä” -kohdassa ovat.

  Vastaa
 4. liisa

  Marja kiittää postista. Tuli iloiseksi. Kerrohan edes joitain ajatuksiasi tänne sivuillesi.

  Vastaa
  1. cetalena Artikkelin kirjoittaja

   Hei! Vastaan ja laitan kommenttisi esille. En pääse oikein kirjoittelemaan puhelimellani kotisivuilleni. On jotain yhteensopimattomuutta tai ongelmaa tallennusversioissa tms.

   Laitoin Marjalle viimeksi valokuviksi teettämiäni raamatunjaekortteja. Kiva saada rohkaisua uudelle tekemiselleni. Olen tehnyt facebookiin jaekortteja sekä tulostanut jotain paperikorteiksi. Yllätyin itsekin, miten kivoja nämä kortit olivat valokuvina, ja miten helposti saatoin tilata niitä puhelimeeni lataamallani ohjelmalla 🙂

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *