Syntisten Vapahtaja

Teen itselleni kuvakirjaa A4 kokoon. Teen sitä tabletillani. Siihen vaikuttaa luonnollisesti myös se mistä ajassamme keskustellaan. Yksi näkökulma syntiseen naiseen näkyy maalauksessa, mitä kuvaan keskeneräisessä kirjassani.

Jeesus seurusteli syntisten kanssa. Hän kuoli meidän syntiemme tähden. Hän vapahti meidät rikostemme seurauksista. Hän kuoli, hän voitti kuoleman, hän elää, jotta meilläkin olisi hänessä elämä. Miten me puhumme nyt synnistä, syntisistä, ja miten suhtaudumme syntiin ja syntisiin?

Jeesus on yhä sama kuin evankeliumien kuvauksissa. Minä olen syntinen kuten myös rakkaat vanhempani ja esivanhempani olivat. Koen usein keskustelun kovana ja hämmentävänä. Silti tahdon olla mukana siellä missä kohtaan syntisten Vapahtajan. Vielä tämä tapahtuu usein juuri uskovien yhteydessä seurakunnassa ja ehtoollisella. Yksin ei tarvitse jäädä, vaikka arkuus muodostuu usein esteeksi. Silti myös yksinäisyydessä saa kääntyä syntisten Vapahtajan puoleen.

Tietoa kirjoittajasta

cetalena

Olen eläkkeellä oleva hammaslääkäri. Kesäisin vietän aikaa saaristossa. Arkielämä ja läheiset ihmissuhteet ovat tärkeitä, Kristillinen usko asettuu tähän kokonaisuuteen luontevalla tavalla.