Rauhan jätän (Joh.14)

Rauha murheelliselle ja avuttomalle (Joh.14:25-27)

Tämän minä olen teille puhunut ollessani teidän tykönänne.
Mutta Puolustaja, Pyhä Henki, jonka Isä on lähettävä minun nimessäni, hän opettaa teille kaikki ja muistuttaa teitä kaikesta, minkä minä olen teille sanonut.

Rauhan minä jätän teille: minun rauhani – sen minä annan teille. En minä anna teille, niinkuin maailma antaa. Älköön teidän sydämenne olko murheellinen älköönkä peljätkö. (Joh.14:25-27)

Laitan tähän pienen YouTube -hartauteni. Siinä koen tämän lohdun suurena juuri siihen tilanteeseen, missä ihminen on keskeneräisenä ja rikkinäisenä. Hän ehkä tuntee olonsa kuin orvoksi. Aina kohtaamme niitä, jotka sanovat, että pitäisi olla pidemmällä, ehyempi ja aikaansaavampi. Nämä vaatimukset eivät tule Jeesuksen sanoista. Nämä Isän sydämeltä tulevat sanat ovat erilaisia ja aivan erityisiä.

Tässä on myös jatkoa ajatukselle: Jeesuksen lupaama rauha

 

Tietoa kirjoittajasta

cetalena

Olen eläkkeellä oleva hammaslääkäri. Kesäisin vietän aikaa saaristossa. Arkielämä ja läheiset ihmissuhteet ovat tärkeitä, Kristillinen usko asettuu tähän kokonaisuuteen luontevalla tavalla.